Home Gaming Styx: Shards of Darkness: Art of Stealth Trailer onthuld!

Styx: Shards of Darkness: Art of Stealth Trailer onthuld!

by Mark van Truijen

Styx: Shards of Darkness is een Stealth Adventure game van Cyanide Studio’s die in maart 2017 uitkomt voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Vandaag zien we hoe Styx de verdediging van de elven saboteert met een heimelijke aanval waarbij hij dolken, messen, valstrikken en zelfs kroonluchters gebruikt om vijanden af te leiden en te doden. Dit alles om het felbegeerde Quartz in handen te krijgen, een bron van magische kracht.

Styx is een behendige Goblin wiens krachten worden versterkt door het magische amber dat door zijn aderen stroomt. Hierdoor beschikt hij over allerlei magische vaardigheden, zoals amber vision, een kortstondige onzichtbaarheid, en zelfs de mogelijkheid om zichzelf te klonen. Naast deze vermogens kan Styx in Shards of Darkness voor het eerst ook craften. Zo kan hij gereedschappen en gadgets maken waarmee hij zijn vijanden kan afleiden, uitschakelen en vermoorden.

Gebruik zowel magie als chaos om enorme omgevingen te infiltreren en Quartz te veroveren in Styx: Shards of Darkness. Deze game verschijnt in maart 2017 voor PlayStation 4, Xbox One en PC!

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x