Home Gaming Strijd voor de waarheid! Lost Judgment nu verkrijgbaar voor PlayStation 4 & 5, Xbox Series X|S en Xbox One

Strijd voor de waarheid! Lost Judgment nu verkrijgbaar voor PlayStation 4 & 5, Xbox Series X|S en Xbox One

by Pim, Sel

SEGA en Ryu Ga Gotoku Studio lanceren vandaag wereldwijd hun noir action thriller Lost Judgment voor PlayStation 5, Xbox Series X|S, PlayStation 4 en Xbox One. Een gratis digitale download om te upgraden van de PlayStation 4- en Xbox One-versies naar PlayStation 5 en Xbox Series X|S is ook beschikbaar. Lost Judgment is ontwikkeld door de studio achter de Yakuzaserie en mengt detective-speurwerk met een duister verhaal en spectaculaire actiegevechten. Dit alles kunnen spelers beleven als Takayuki Yagami, een privédetective die opkomt voor mensen die niet door de wet beschermd worden.

YouTube video

Features

Detective-speurwerk

Yagami kan een heel arsenaal aan detective-tricks gebruiken om aanwijzingen te verzamelen. Benut hi-tech gadgets, waaronder drones en sociale media-afluisterapparaten, of gebruik de beproefde methoden van ervaren speurders, zoals het beklimmen van gebouwen en het volgen van verdachten door de stad.

Freeform-gevechten

Gebruik Yagami’s drie unieke, combo-gebaseerde vechtsportstijlen om elke situatie te doorstaan, van groepshinderlagen tot het uitschakelen van één doelwit. Je kunt elke stijl verder aanpassen met een skill tree, en vergeet niet om tijdens de straatgevechten objecten in je omgeving in wapens te veranderen, zoals verkeerskegels, straatnaamborden, fietsen en nog veel meer.

Ga undercover

Ga als clubadviseur undercover bij een plaatselijke high school waar een mysterieuze toename van misdaden verband met de zaak lijkt te hebben. Word lid van de dansclub, met ritmische dansuitdagingen, de fotoclub, waarin je de ultieme Yagami-bot kunt bouwen, een boksschool, waarin je moet stoten en ontwijken tegenover stevige tegenstanders, en een motorbende, waarbij je moet deelnemen aan underground-races om respect te verdienen.

Stort je in het nachtleven

Terwijl je de open steden Kamurocho en Ijincho doorzoekt naar aanwijzingen die je verder helpen in de zaak, leer je de unieke cultuur van de beide gebieden kennen via bars en andere hotspots van het nachtleven. Daarbij kan het ook de moeite waard zijn om burgers in nood te helpen met je detectivevaardigheden – je weet nooit wat het je oplevert.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: