Home Gaming STREET FIGHTER® V: arcade editie aangekondigd voor PS4 en PC

STREET FIGHTER® V: arcade editie aangekondigd voor PS4 en PC

by Mark van Truijen
Capcom onthult vandaag Street Fighter® V: Arcade Edition, een bijgewerkte versie van de nieuwste game in de populaire vechtspellenserie. Deze game verschijnt op 16 januari 2018, exclusief voor het PlayStation®4-computerentertainmentsysteem en Windows-pc. De nieuwe versie bevat alles uit de originele uitgave van Street Fighter® V, samen met gloednieuwe gameplay-gerelateerde content, inclusief de Arcade Mode, Extra Battle Mode, nieuwe V-Trigger-acties, de Gallery, een geheel opnieuw ontworpen user-interface en meer. Spelers die de game al hebben krijgen al deze nieuwe content gratis via een in-game update, op hetzelfde moment dat Street Fighter V: Arcade Edition in de winkels verschijnt. In Noord-Amerika en Europa komt de game fysiek en digitaal beschikbaar voor de PlayStation 4 en als digitale download voor Windows PC. Informeer bij je winkelier naar de prijs van deze game.

Naast alle originele content uit Street Fighter V, komt de volgende content beschikbaar in Street Fighter V: Arcade Edition:

  • Arcade Mode
  • Extra Battle Mode
  • Nieuwe V-trigger-acties
  • Gallery
  • Nieuwe user-interface
  • DLC-personages uit Season 1*
  • DLC-personages uit Season 2*
*Deze content is niet gratis beschikbaar voor bestaande Street Fighter V-spelers, maar kan worden aangeschaft met Fight Money dat de speler verdiende of in-game valuta. Voor spelers die Street Fighter V: Arcade Edition aanschaffen komt deze content beschikbaar via een downloadcode.

In de komende Arcade Mode kunnen spelers goede herinneringen ophalen aan de rijke, 30-jarige geschiedenis van de multi-miljoenen verkopende Street Fighter-serie. Kies uit zes verschillende paden en strijd tegen computergestuurde tegenstanders om unieke eindes te bereiken, gebaseerd op de prestaties van de speler. In de Extra Battle Mode komt een nieuwe reeks tijdelijk exclusieve uitdagingen beschikbaar waarmee ze Fight Money kunnen verdienen. Wie alle vier uitdagingen van een maand weet te voltooien, ontvangt een speciaal, premium kostuum dat exclusief in deze spelstand verkrijgbaar is.Street Fighter V blijft spelers in 2018 en daarna regelmatig voorzien van nieuwe en verbeterde content, inclusief extra uitdagingen en andere, onaangekondigde content. Binnenkort volgt meer nieuws over de nieuwe spelstanden en functies, inclusief de nieuwe user-interface.

Huidige spelers van Street Fighter V en toekomstige bezitters van Street Fighter V: Arcade Edition worden in dezelfde pool geplaatst, terwijl de cross-platform play tussen PS4 en pc de spelerbasis blijft verenigen. De oorspronkelijke versie van Street Fighter V is nog steeds het enige wat spelers nodig hebben voor toegang tot de laatst geüpdate versie van deze titel. Alle gameplaycontent die na de lancering verscheen, zoals de DLC-personages van Street Fighter V, is geheel zonder betaling te verkrijgen, door diverse uitdagingen in de game te overwinnen en op die manier genoeg Fight Money te verdienen. Spelers die niet kunnen wachten om alle nieuwe content te ontgrendelen, kunnen deze ook direct aanschaffen met in-game valuta.

Season 2 van de 2017 Character Pass en DLC voor Street Fighter V loopt door tot het eind van dit jaar, waarbij nog steeds één laatste personage moet worden aangekondigd en uitgebracht, samen met diverse aanvullende kostuums. Houd de officiële kanalen van Street Fighter in de gaten voor al het laatste nieuws.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x