Home TVSeries Sterke vrouwen aan de macht in de nieuwe FOX-serie ‘Queen of the South’

Sterke vrouwen aan de macht in de nieuwe FOX-serie ‘Queen of the South’

by Mark van Truijen
Liefde redde de arme Teresa Mendoza van de straten van Sinaloa, dit bracht haar ook in de gevaarlijke wereld van de drugshandel. Wanneer haar vriend wordt vermoord door een drugskartel wordt Teresa gedwongen te vluchten en te vechten voor haar leven. De nieuwe serie met de vrouwelijke Pablo Escobar, ‘Queen of the South’, is vanaf dinsdag 27 december om 22.00 uur te zien op FOX.
Queen of the South.jpeg
Vandaag de dag is Teresa Mendoza rijker dan ze zich ooit had kunnen voorstellen, als koningin van het grootste drugsimperium van de westerse wereld. Maar dit is niet altijd zo geweest. Jaren geleden was ze arm en verdiende ze haar geld op de straat. Dit verandert als ze verliefd wordt op drugshandelaar Güero, die werkt voor de kartel koning Don Epifanio Vargas. Güero ziet in hoe gevaarlijk zijn leven is en probeert Teresa voor te bereiden op alle situaties, zelfs die met een mogelijk dodelijke afloop.
Vermoord
Wanneer Güero daadwerkelijk wordt vermoord komt Teresa erachter dat ze niemand kan vertrouwen en slaat ze op de vlucht. Vastberaden om Don Epifanio Vargas te stoppen en haar geliefde te wreken krijgt Teresa hulp uit onverwachte hoek. Maar als snel komt ze tot de conclusie dat ze hoe dan ook voor altijd vast zal blijven zitten in de drugswereld.
Wereldwijde bestseller
‘Queen of the South’ is gebaseerd op de wereldwijde bestseller ‘La Reina Del Sur’, geschreven door de internationaal geprezen schrijven Arturo Pérez-Reverte.
Cast
Naast Alice Braga ( ‘I Am Legend’) als Teresa Mendoza bevat ‘Queen of the South’ ook de volgende acteurs: Veronica Falcón (‘Besos de Azúcar’), Justina Machado ( ‘Six Feet Under’), Peter Gadiot, Hemky Madera en Gerardo Taracena (‘Apocalypto’). Gastacteurs zijn onder andere: Joaquim de Almeida (‘Our Brand is Crisis’), Jon Ecker (‘Narcos’) en James Martinez (‘Breaking Bad’).
‘Queen of the South’ is vanaf dinsdag 27 december, elke dinsdag om 22:00 uur te zien op FOX.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x