Home Movies Stellen trouwen bij Pathé ter ere van My Big Fat Greek Wedding 2

Stellen trouwen bij Pathé ter ere van My Big Fat Greek Wedding 2

by Sven

Deze week zijn tientallen stellen voor één dag in het huwelijk getreden in Pathé Schouwburgplein te Rotterdam. Het event werd georganiseerd ter ere van de release van de hilarische romantische komedie My Big Fat Greek Wedding 2. De film is vanaf vandaag in de Nederlandse bioscopen te zien.

Midden in Pathé Schouwburgplein stond een gigantische trouwkapel in Griekse stijl. Tientallen stellen maakten gebruik van de kans om voor één dag in het echt verbonden te zijn. Daarnaast wint één van de stellen een geheel verzorgde reis naar Griekenland. De winnaar wordt vandaag bekend gemaakt door Pathé.

Na het grote succes van My Big Fat Greek Wedding is er nu eindelijk het vervolg van de hilarische romcom. Het getrouwde stel Toula en Ian (Nia Vardalos en John Corbett) blijken niet anders te zijn dan de rest van de bemoeizuchtige Griekse familie. Ten koste van hun eigen huwelijk hebben ze alleen nog aandacht voor puberdochter Paris (Elena Kampouris), die het liefst naar een universiteit gaat dat zo ver mogelijk weg van haar familie is. Ondertussen proberen Toula en Ian hun huwelijk te redden, wat wederom hilarische momenten oplevert… Ondertussen blijkt ook nog dat de ouders van Toula nooit officieel getrouwd zijn; Dat geeft de familie genoeg reden voor een nog grotere, extremere maar bovenal over de top Griekse bruiloft…

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x