Home Gaming Steep Open Bèta vanaf vandaag speelbaar

Steep Open Bèta vanaf vandaag speelbaar

by Mark van Truijen

De Open Bèta van Steep™ is nu live op PlayStation 4. Xbox One en Windows PC. Vanaf vandaag tot 21 november heb je de mogelijkheid om je skills in de wereld van Steep te ontdekken voor de release op 2 december. De Open Bèta is gratis digitaal te downloaden op consoles en PC. Alle spelers die deelnemen in deze Open Bèta ontvangen een exclusieve Crash Test Dummy outfit in de uiteindelijke game.

De Aravis, Tirol en de Needles, drie van de zeven regio’s in Steeps open wereld, zijn vrij te verkennen. Van uitdagingen tot rustige reizen door gevarieëerde omgevingen. Sporters ontdekken de bergen op hun eigen manier: wingsuiten, skiën, snowboarden, paragliden of te voet. Ontdek de Alpen alleen of samen met vrienden voor onvergetelijke momenten.

Bekijk jouw rides opnieuw en verwerk de beelden op verschillende manieren, inclusief het veranderen van het gezichtspunt en in-en uitzoomen. Daag vervolgens je vrienden uit om jouw route te verbeteren. Voor spelers die de sneeuw graag in stijl betreden, zijn er aanpassingsmogelijkheden, met niets minder dan een giraffekostuum!

Vandaag is het Steep Development Team vanaf 19:00 uur live vanuit Ubisoft’s Annecy studio met een speciale livestream via www.twitch.tv/ubisoft. Vier leden van het team beoefenen hun favoriete sport, geven tips hoe je het beste de berg afgaat, en vertellen meer over de Open Bèta Dev Challenges Contest.

Voor meer informatie over Steep, bezoek je www.ubisoft.com, of volg je ons op Facebook en Twitter.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: