Home Gaming Star Wars: Battlefront onthuld drie legendarische karakters uit de serie

Star Wars: Battlefront onthuld drie legendarische karakters uit de serie

by Mark van Truijen

Star Wars Battlefront gaat een poging doen om het meeste te halen uit de diverse legendarische karakters uit de serie, als bewijs zijn daarvoor diverse game modus, zoals Hero Hunt. Luke Skywalker, Darth Vader, en Boba Fett zijn al bevestigd als onderdeel van het roster, maar vandaag komen daar drie helden bij.

Princess Leia zal het roster opvullen, er is enkel niks bekend als signature wapen. Ze zal daarom diverse teammates die dichtbij staan een buff geven, en iedereen die bij haar in de buurt spawnt zal worden geupgrade naar Alderaan Honor Guards. Ze zal beschikken over een Trooper Bane Blaster, deze heeft een one-hit kill op alle stormtroopers, en een verbeterde Squad Shield om teammates te beschermen.

Han Solo focused meer op de solo speelstijl, hij joint dan ook met de zwaardere wapens. Hij zal weinig doen om teamgenoten te helpen, hij kan meerdere vijanden tegelijk uitschakelen met zijn Rapid Fire Ability. En met zijn Lucky Shot kan hij ook zijn schoten opladen en voertuigen uitschakelen.

En dan is er nog Emperor Palpatine, meester van de Dark Sidce. Zijn wapen is natuurlijk zijn Lightning, welke je kan upgraden zodat je meerdere vijanden kan raken. Force Dash zal hem een aanzienlijke speed buff geven.

Meer details vindt je op het PlayStation.Blog.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x