Home Gaming STAR WARS™ BATTLEFRONT™ vanaf vandaag verkrijgbaar

STAR WARS™ BATTLEFRONT™ vanaf vandaag verkrijgbaar

by Mark van Truijen

DICE, een studio van Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA), en Lucasfilm Ltd. brengen de langverwachte videogame Star Wars™ Battlefront™ uit. Star Wars Battlefront (winnaar van meer dan 50 prijzen overal ter wereld, inclusief de Best of Show-prijs* op de E3, gamescom, Eurogamer Expo en Tokyo Game Show), levert de epische Star Wars-gevechten waarvan fans altijd al hebben gedroomd, zodat ze gloednieuwe herinneringen voor zichzelf kunnen creëren. Het spel was vanaf eergisteren verkrijgbaar in Noord-Amerika en Azië, en is vanaf vandaag verkrijgbaar in Europa voor het PlayStation®4 computerentertainmentsysteem, de Xbox One™, het alles-in-één game en entertainment systeem van Microsoft, en Origin™ voor PC.

Star Wars Battlefront is een spel ván Star Wars™-fans vóór Star Wars-fans van alle generaties”, aldus Sigurlína Ingvarsdóttir, Senior Producer. “We willen dit ongelooflijke universum realistisch weergeven, zodat fans volledig in deze werelden met ongelooflijke graphics en geluiden kunnen opgaan, en nog veel belangrijker, zodat we er zeker van zijn dat de gameplay spannend en leuk is.”

In Star Wars Battlefront speel je de gevechten na tussen de rebellen en de Empire in het tijdperk van de originele Star Wars-trilogie. Van grootschalige multiplayer-matches voor maximaal 40 spelers tot gave Missions die je alleen offline of met een vriend kunt spelen: het spel staat garant voor talloze Star Wars-avonturen waar fans naar smachten. Rijd razendsnel op speeder bikes over Endor, vermorzel rebel scum in een AT-ST of AT-AT, kies het luchtruim in de Millennium Falcon of word zelfs de ultieme eindbaas van een multiplayer-match als een van de meest iconische Heroes of Villains van het Star Wars-universum: Boba Fett, Leia Organa, Luke Skywalker, Darth Vader en nog veel meer.

“We hebben DICE volledige toegang gegeven tot het originele bronmateriaal en onze creatieve teams. Zij hebben op hun beurt de essentie van de originele trilogie op ongelooflijke wijze weten neer te zetten”, aldus Ada Duan, Vice President of Digital Business and Franchise Management, Lucasfilm. “Nu Star Wars Battlefront deze november wordt uitgebracht, en Star Wars™: The Force Awakens binnen een maand naar de bioscoop komt, is er nog nooit een beter moment geweest om Star Wars-fan te worden.”

Reserveer Star Wars Battlefront™ en beleef op 1 december 2015 als een van de eerste spelers de Battle of Jakku, het sleutelmoment waarop de New Republic belangrijke Imperial stellingen aanviel op een afgelegen woestijnplaneet. In deze DLC, die zich afspeelt na de overwinning van de rebellen in de Slag om Endor, beleven spelers de gebeurtenissen die hebben geleid tot het enorme, verwoeste landschap van Jakku in Star Wars™: The Force Awakens™. Alle andere spelers krijgen toegang tot deze gratis** content op 8 december 2015.

Fans die hun Star Wars Battlefront-ervaring nog grootser willen maken, kunnen gebruikmaken van de Star Wars Battlefront Companion. De Star Wars Battlefront Companion is verkrijgbaar op het web en in de App StoreSM en Google Play Store. De Companion bevat het tactische kaartspel Base Command, waarin spelers in-game credits kunnen verdienen die kunnen worden gebruikt in Star Wars Battlefront. Via de Companion kun je ook contact houden met vrienden, je carrière volgen, en nog veel meer. De Star Wars Battlefront Companion is nu verkrijgbaar via het web op www.StarWarsBattlefront.com/Career, en in de App Store en Google Play Store.

Spelers die nog meer mogelijkheden willen, kunnen de Star Wars Battlefront Season Pass aanschaffen***, inclusief 4 epische digitale uitbreidingspakketten na de release, nieuwe wapens, voertuigen, Star Cards, iconische helden en schurken, nieuwe maps en nieuwe modi. Krijg twee weken eerder toegang tot elk uitbreidingspakket en een exclusieve Shoot First-emote. Meer informatie over de Star Wars Battlefront Season Pass, inclusief releasedata en extra info, vind je op www.StarWarsBattlefront.com/SeasonPass.

Star Wars Battlefront is op 17 november en 19 november uitgebracht in respectievelijk Noord-Amerika en Europa voor het PlayStation®4 computerentertainmentsysteem, de Xbox One™, het alles-in-één game en entertainment systeem van Microsoft, en op Origin™ voor de pc. EA Access-leden**** kunnen 10% besparen als ze de digitale versie van Star Wars Battlefront op de Xbox One kopen. Voor meer informatie over het spel bezoek je www.StarWarsBattlefront.com en bekijk je de Star Wars Battlefront Launch Gameplay-trailer hier. Blijf meepraten over Star Wars Battlefront op Facebook®Twitter® en Instagram®. Persmateriaal voor Star Wars Battlefront is beschikbaar op http://info.ea.com.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: