Home Gaming Stap in een nieuwe wereld met Trust Exos 3D Virtual Reality Glasses voor Smartphone

Stap in een nieuwe wereld met Trust Exos 3D Virtual Reality Glasses voor Smartphone

by Mark van Truijen

Had je ooit gedacht in een compleet andere wereld te stappen zonder daarvoor te hoeven reizen? Ontdek nu deze nieuwe dynamische en spannende wereld dankzij Trust Exos.

De mogelijkheden zijn eindeloos
Trust Exos kan meer dan 100 virtual reality games afspelen die je kunt downloaden in de Apple App store en de Google Play Store. Of ga naar YouTube of andere videodiensten en ervaar 3D en 360° video’s direct. Maak daadwerkelijk deel uit van het spel en stap in de schoenen van het hoofdpersonage. Geniet naast het spelen van virtual reality video games van een ruimtereis, ontdek Tokio, of ga skydiven: de mogelijkheden zijn eindeloos!

Comfortabel en verstelbaar design
De zachte rubberen padding en de verstelbare hoofdbanden maken jouw virtual reality-ervaring zo comfortabel als maar kan. Het wiel aan de bovenkant maakt het mogelijk om de afstand tussen de twee lenzen en de afstand tussen je ogen (IPD) aan te passen. De focusafstand is te veranderendoor aan het wiel te draaien aan de zijkant van Trust Exos. De instellingen van de VR-bril kunnen dus gefinetuned worden naar jouw voorkeur.

p1afr4cg6j1cra13mjtkcj35104p5.002

Makkelijk te gebruiken
Trust Exos is makkelijk te gebruiken. Voor jouw ultieme VR-ervaring plaats je elke smartphone tot 80 bij 150 mm (5.5” display) in Trust Exos en geniet jevan alle mogelijkheden die virtual reality biedt. Behoud bovendien toegang tot alle kabelverbindingen naar je telefoon dankzij de speciale opening.

Augmented Reality
Naast VR-games en video’s support Trust Exos ook augmented reality. Open eenvoudig de cameraklep aan de voorzijde van de VR-bril en gebruik eenaugmented reality app met AR-ondersteunende catalogi, brochures, musea, video’s en nog veel meer.

De Trust Exos is vanaf nu verkrijgbaar in winkels en online.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x