Home Gaming Stap in de mysterieuze wereld van YO-KAI WATCH

Stap in de mysterieuze wereld van YO-KAI WATCH

by Sven

Europa kan zich voorbereiden op een Yo-kai-invasie, want YO-KAI WATCH verschijnt op 29 april, exclusief voor de Nintendo 3DS-systemen. YO-KAI WATCH® is in Japan al een cultuurfenomeen, dat met deze release voor de Nintendo 3DS nu ook in Europa debuteert. Later in 2016 krijgt het fenomeen versterking van een tekenfilmserie en speelgoedreeks.

Tot op heden zijn er wereldwijd meer dan 10 miljoen games in de serie verkocht en is de tekenfilmserie in Japan enorm populair – waardoor de verschijning van YO-KAI WATCH® in Europa hoge verwachtingen met zich meebrengt. Het eerste seizoen van de YO-KAI WATCH®-tekenfilmserie verschijnt in Nederland voor het eerst op 23 mei op Nickelodeon en wordt iedere schooldag om 15.50 uur uitgezonden. In de loop van 2016 verschijnt ook een complete speelgoedreeks van speelgoedreus Hasbro in de winkels, inclusief de Yo-kai Watch en verzamelbare Yo-kai Medals. Elke medaille is compatibel met het Yo-kai Watch-speelgoed en wordt geleverd inclusief een unieke QR-code voor de YO-KAI WATCH® game die spelers in de Crank-a-kai kunnen gebruiken om Yo-kai of voorwerpen te krijgen. Er is ook een grote diversiteit aan merchandise onderweg, inclusief kleding, stripboeken, briefpapier, Yo-kai-snacks en nog veel meer.

De wereld van Yo-kai wordt geïntroduceerd in de Themamuziektrailer, die vandaag in première gaat.

YO-KAI WATCH® voor de Nintendo 3DS is nu al een hit bij de critici, die de game prijzen om het fantasievolle plot, de geweldige personages en hilarische humor:

“…wat Yo-Kai Watch zo fantastisch maakt is dat alle wezens een eigen persoonlijkheid en gave hebben.”

“Van absurdistische humor tot een bijzonder gevechtssysteem, Yo-Kai Watch heeft het.”

“Yo-Kai Watch is simpelweg een erg charmante game. De wereld voelt fris, speels en spreekt gamers van jong en oud aan.”
In YO-KAI WATCH® onderzoeken spelers de vreemde gebeurtenissen in hun stad Springdale, waar honderden onzichtbare en ondeugende Yo-kai schuilgaan achter veel van de problemen van de plaatselijke bewoners. De speler is eigenaar van de krachtige Yo-kai Watch, een horloge met een lens die verborgen Yo-kai zichtbaar maakt. Spelers moeten vriendschap sluiten met zoveel mogelijk kleurrijke Yo-kai, die kunnen helpen de stad te beschermen tegen een mysterieuze kracht. YO-KAI WATCH®  biedt Nintendo 3DS-bezitters van alle leeftijden een unieke ervaring, met bijzondere en grappige personages, een grote stad vol winkels, parken en drukke straten om te verkennen en honderden missies om te voltooien.

Ontdek de wonderlijke wereld van de Yo-kai wanneer YO-KAI WATCH® op 29 april naar de Nintendo 3DS-systemen komt.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x