Home GamingAndroid SQUARE ENIX ONTHULT E3 2017 LINEUP

SQUARE ENIX ONTHULT E3 2017 LINEUP

by Mark van Truijen

Tijdens de Electronic Entertainment Expo (E3) van dit jaar, is Square Enix Ltd., sterk vertegenwoordigt met een indrukwekkende lineup aan geweldige games. Bezoekers kunnen deze alvast proberen binnen booth #2001 in de South Hall van het Los Angeles Convention Center.

Tot de ‘first look’ en speelbare titels behoren onder andere FINAL FANTASY® XIV: Stormblood™, de tweede premium uitbreiding van de hooggeprezen MMO met wereldwijd meer dan zes miljoen geregistreerde accounts, de recent onthulde team-gebaseerde brawler DISSIDIA® FINAL FANTASY NTFINAL FANTASY XII THE ZODIAC AGE™, de HD-remaster van deze klassieker, en de volgende game in de bekroonde episodische franchise, LIFE IS STRANGE™: BEFORE THE STORM.

Fans kunnen ook de Sony booth #4322 (West Hall) bezoeken om de gloednieuwe FINAL FANTASY XV PlayStation®VR-ervaring te proberen, getiteld MONSTER OF THE DEEP: FINAL FANTASY XV.

Buiten de beursvloer kunnen KINGDOM HEARTS-fans uitkijken naar de eerste, officiële, symfonische concertreeks, de  “KINGDOM HEARTS Orchestra – World Tour –“,  die is georganiseerd om de 15e verjaardag van KINGDOM HEARTS te vieren. Het laatste concert van de tour vindt plaats in het Dolby Theatre van Los Angeles op 14 juni.

“E3 2017 markeert de terugkeer van enkele van Square Enix’ meest geliefde games in nieuwe en spannende vormen. Van DISSIDIA FINAL FANTASY NT, Life Is Strange en FINAL FANTASY XIV Online tot FINAL FANTASY XII en gloednieuwe titels,” zegt Yosuke Matsuda, directeur van  Square Enix Holdings Co., Ltd.

“We zijn zeer enthousiast over de sterke lineup aan games die Square Enix dit jaar presenteert op de E3. We blijven doorgaan met het introduceren van innovatief en meeslepend entertainment voor gamers van over de hele wereld.”

Live vanaf de stand op de beurs presenteert Square Enix de doorgaande online-uitzending “Square Enix Presents”. Fans van over de hele wereld krijgen in deze uitzending een diepgaande uitleg van de titels op de beursvloer, inclusief de mogelijkheid om tijdens de show met de ontwikkelaars ervan te communiceren.

DETAILS OVER DE TITELS (op alfabetische volgorde):

 

DISSIDIA FINAL FANTASY NT

Platform: PlayStation®4-systeem

Ontwikkelaar: Square Enix/Team Ninja (Koei Tecmo)

ESRB: Nog niet beoordeeld

Release: Begin 2018

DISSIDIA FINAL FANTASY NT is een nieuwe, teamgebaseerde brawler, ontwikkeld in samenwerking met Team NINJA van KOEI TECMO. De game plaatst legendarische helden en schurken uit FINAL FANTASY’s 30-jarige geschiedenis tegenover elkaar in even epische als strategische 3-vs-3-gevechten. Spelers kunnen een team samenstellen door te kiezen uit meer dan 20 geliefde FINAL FANTASY-personages. Gevechten vinden plaats in tien iconische gevechtsarena’s, waarin fans ook beroemde summons kunnen gebruiken. De game kent een diepgaand aanpassings- en progressiesysteem – spelers kunnen ervaringspunten verdienen voor het ontgrendelen van EX-skills, wapens, skins en meer om hun favoriete FINAL FANTASY-personages naar eigen voorkeur te ontwikkelen.

 

FINAL FANTASY XII THE ZODIAC AGE

Platform: PlayStation®4-systeem

Ontwikkelaar: Square Enix

Release: 11 juli 2017

FINAL FANTASY XII ZODIAC AGE is een verbeterde versie van de klassieker FINAL FANTASY XII uit 2006, nu nog mooier en makkelijker te spelen. Deze HD-remaster voorziet in een aangepast vechtsysteem en het nieuwe Zodiac Job System, een progressiesysteem met 12 jobs voor personages dat voor het eerst verscheen in FINAL FANTASY XII INTERNATIONAL ZODIAC JOB SYSTEM uit 2007. De game biedt nieuwe trophies en share-functies, naast enorme verbeteringen in beeld en geluid. Zowel nieuwe als terugkerende spelers kunnen het ultieme avontuur in de wereld Invalice op een vernieuwde en verbeterde manier beleven.

FINAL FANTASY XIV: Stormblood

Platform: PlayStation®4-systeem, Windows PC

Ontwikkelaar: Square Enix

Release: 20 juni 2017

Stormblood is de tweede premium uitbreiding voor FINAL FANTASY XIV Online, een van ‘s werelds populairste Massively Multiplayer Online RPG’s, met wereldwijd ruim zes miljoen spelers. De game vervolgt het verhaal van de Warriors of Light die zich aansluiten bij het verzet en vertrekken naar het uitgestrekte land Ala Mhigo. Ze krijgen te maken met nieuwe bedreigingen en spannende nieuwe missies in de wereld van Eorzea™. Deze uitbreiding levert ook een verhoogde level cap, diverse nieuwe jobs, inclusief de Red Mage en Samurai, de mogelijkheid om onderwatergebieden te verkennen, updates voor het vechtsysteem, nieuwe kerkers en meer.

Fans kunnen een klein voorproefje nemen op FINAL FANTASY XIV: Stormblood door het uitdagen van een nieuwe primal – Susano. Beproef je vaardigheden bij booth #2001 in the South Hall om een exclusief T-shirt te winnen.

 

LIFE IS STRANGE™: BEFORE THE STORM
Platform: Xbox One®,  PlayStation®4-systeem, Windows PC
Ontwikkelaar: Deck Nine Games
Release: Episode 1 verschijnt 31 augustus
LIFE IS STRANGE: BEFORE THE STORM vertelt het verhaal van Chloe Price, een 16-jarige rebel die een onwaarschijnlijke vriendschap sluit met Rachel Amber, een prachtige en populaire meid die in de wieg is gelegd voor succes. Wanneer Rachels wereld instort door een familiegeheim, kan ze gelukkig bij haar nieuwe vriendin terecht voor steun. Beide meiden geven elkaar de kracht om hun demonen te overwinnen.

 

LOST SPHEAR

Platform: Nintendo Switch™, PlayStation®4-systeem, Windows PC (STEAM®)

Ontwikkelaar: Tokyo RPG Factory™

Release: Begin 2018

LOST SPHEAR™ bouwt voort op het geliefde I AM SETSUNA™. Het avontuur begint in een afgelegen stadje waar een jonge jongen Kanata ontwaakt uit een onthutsende droom, waarna hij ontdekt dat zijn woonplaats is verdwenen. Om te voorkomen dat de wereld voorgoed verloren gaat, moeten Kanata en zijn vrienden de wereld weer opbouwen met de kracht van hun geheugen, door gedachten in materie te manifesteren.

 

 

MONSTER OF THE DEEP: FINAL FANTASY XV

Platform: PlayStation®VR system

Ontwikkelaar: Square Enix

Release: September 2017

In de compleet nieuwe FINAL FANTASY XV VR-game, MONSTER OF THE DEEP: FINAL FANTASY XV, verkennen spelers de oceanen, meren, vijvers en rivieren van de wereld voor deelname aan diverse visuitdagingen. Genietend van de prachtige details die in PlayStation®VR tot leven komen, ontmoeten spelers bekend gezichten als Noctis, Prompto, Ignis, Gladiolus en meer.

Mobile

FINAL FANTASY BRAVE EXVIUS

Platform: iOS, Android, Amazon

Ontwikkelaar: Square Enix, gumi Inc.

Release: Nu verkrijgbaar

FINAL FANTASY BRAVE EXVIUS  viert 30 juni zijn eerste verjaardag. Dit turn-based FINAL FANTASY–avontuur is speciaal gemaakt voor mobile devices en bedoeld voor een wereldwijd publiek. De game biedt klassieke vechtsystemen met een vereenvoudigde interface en een combinatie van de klassieke pixelartstijl met fraaie 3D-beelden. Wanneer de speler op jacht gaat naar een felbegeerd kristal, volgen al snel ontmoetingen met twee ridders uit Grandshelt, en een jong meisje. Er verschijnen ook beroemde FINAL FANTASY-personages in deze game, die wereldwijd al 20 miljoen keer is gedownload.

 

KING’S KNIGHT -Wrath of the Dark Dragon-

Platform: iOS, Android

Ontwikkelaar: Square Enix

Release: 2017

KING’S KNIGHT -Wrath of the Dark Dragon- is een nieuwe action RPG in het FINAL FANTASY XV Universe voor iOS en Android mobile devices. King’s Knight, KING’S KNIGHT -Wrath of the Dark Dragon- is een knipoog naar een van SQUARE ENIX’ eerste scrollende schietspellen. De game bevat een compleet nieuw verhaal en nieuwe wereld, met multiplayer-ondersteuning voor twee tot vier spelers.

MOBIUS FINAL FANTASY

Platform: iOS, Android, Steam®

Ontwikkelaar: Square Enix

Release: Nu verkrijgbaar

MOBIUS FINAL FANTASY is de allereerste FINAL FANTASY-game van consolekwaliteit die speciaal voor mobile devices is gemaakt. Dit RPG-avontuur biedt diepgaande aanpassingsmogelijkheden voor personages, doorgaande live-evenementen en HD-graphics die de grenzen van het mobileplatform verleggen. MOBIUS FINAL FANTASY is ontwikkeld door een all-star team, inclusief de beroemde producer Yoshinori Kitase en schrijver Kazushige Nojima. De game is wereldwijd al door meer dan 10 miljoen spelers gedownload.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x