Home Featured Square Enix legt uit waarom het gekozen heeft een Avengers-game te gaan maken

Square Enix legt uit waarom het gekozen heeft een Avengers-game te gaan maken

by Jos Vis

Het is eigenlijk niet gek dat Square Enix graag een Avengers-game wilde maken. Het merk Marvel is tenslotte bijzonder groot, waarbij de Avengers-films elk jaar de bioscopen domineren. Niet alle successen op het filmscherm worden echter succesvol vertaald naar een game. Daarnaast neemt een groot project als een AAA-kwaliteit Avengers-game jarenlang in beslag. De CEO van Square Enix legt uit waarom ze ervoor kozen een Avengers-game te gaan maken.

Yosuke Matsuda zei in een interview met GamesBeat :”Ja, een deel van de allure was het feit dat het om een grote IP ging, maar het betekende ook dat een enorm groot gedeelte van de resources van dit project ook gebruikt kon worden voor andere projecten. Wanneer er zoveel werk wordt verzet aan een project als dit, kunnen assets ervan mogelijk nog jaren worden gebruikt.”

Marvel’s films zijn erg populair, maar tot nu toe heeft Marvel nog geen Marvel Game Universe kunnen creëren. Toch lijkt het er toch van te komen nadat Spiderman (PS4) eerder dit jaar goede zaken deed. Nu kunnen we dus een Avengers-game gaan verwachten. De game moet in 2020 uit gaan komen op PlayStation 4, Xbox One, PC en Stadia.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: