That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Gecategoriseerd onder Featured, PC, PS4, Xbox One

Fans van Cyberpunk 2077 starten petitie voor een ‘You’re Breathtaking’-achievement

Of je de E3 vorige week nu geweldig vond of saai, over één moment waren we het allemaal wel eens. Tijdens de persconferentie van Microsoft werd er aangekondigd dat Keanu Reeves een belangrijke rol zal spelen in Cyberpunk 2077. Gelijk na de aankondiging verscheen meneer Reeves on stage, tot groot enthousiasme van het aanwezige publiek en de kijkers van de live-stream.

Eén van de aanwezigen in de zaal kon zich niet inhouden toen Keanu Reeves aan iedereen vertelde dat de wereld van Cyberpink 2077 ‘breathtaking’ is. De man riep zeer snel: ‘You’re breathtaking!’ Het moment kreeg al snel een plek in de rijke historie van onvergetelijke E3-momenten. CD Project Red heeft de roeper een Collector’s Edition van Cyberpunk 2077 beloofd.

Fans van Cyberpunk 2077 willen nu dat er een achievement (of Trophy) naar het moment genoemd gaat worden en zijn zelfs een petitie gestart om dit ook aan ontwikkelaar CD Project Red duidelijk te maken. Het idee is dat je de Achievement of Trophy krijgt op het moment dat je Cyberpunk 2077 100% hebt uitgespeeld. Op de Xbox hoor je dan ‘ploep!’ en dan verschijnt de teskst: “You’re Breathtaking!”

Overigens heeft Reeves een dermate grote rol in Cyberpunk 2077 dat hij de meeste lijnen tekst heeft in de game, op de hoofdpersoon na. Cyberpunk 2077 moet op 16 april 2020 uitkomen op PC, PlayStation 4 en Xbox One. Plannen voor een eventuele versie voor Switch en Project Scarlet zijn nog niet in de maak bij CD Project Red.

We zijn los, Check ons!!
WE ZIJN MOMENTEEL OFFLINE