Home Gaming SQUARE ENIX heeft nieuwe trailer onthuld voor BABYLON’S FALL

SQUARE ENIX heeft nieuwe trailer onthuld voor BABYLON’S FALL

by Jos Vis

SQUARE ENIX heeft vandaag tijdens The Game Awards een nieuwe trailer onthuld voor BABYLON’S FALL. Deze game, die is ontwikkeld in samenwerking met de beroemde actie-specialisten van PlatinumGames Inc. (NieR:Automata) verschijnt wereldwijd op 3 maart 2022. De epische wereld van BABYLON’S FALL kenmerkt zich door vloeiende coöpgevechten, krachtige wapens en een unieke, spetterende artstijl, en komt naar PlayStation 5 (PS5), PlayStation 4 en STEAM. De game is geschikt voor solo-spelers of teams van maximaal vier spelers*, en wordt na de lancering zonder extra kosten uitgebreid met nieuwe game-modes, verhalende content en wapentypes.

* Een doorgaande verbinding met breedbandinternet is vereist om de game te kunnen spelen. Gratis Square Enix-account vereist.

BABYLON’S FALL biedt vanaf 28 februari vroegtijdige toegang voor pre-orders van de digital deluxe versie.

YouTube video


In BABYLON’S FALL worden spelers een groep krijgers die bekend staan als de sentinels. Met behulp van de aan hen gekoppelde Gideon Coffins moeten deze sentinels proberen steeds verder te vorderen in de reusachtige Tower of Babylon, waarin een groot en oud geheim schuilt. Naast de wapens in hun beide handen, kunnen personages de kracht van hun Gideon Coffin gebruiken om nog twee wapens te gebruiken, waardoor combinaties van vier wapens tegelijk mogelijk zijn. Door de vele verschillende uitrustingsmogelijkheden kunnen spelers eindeloos variëren met hun vechtstrategieën. Voor de vormgeving van de game maakt de ontwikkelaar gebruik van een nieuw ontwikkelde “penseelstijl” om unieke fantasieomgevingen te scheppen met de uitstraling van middeleeuwse olieverfschilderijen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x