Home Gaming SQUARE ENIX EN CRYSTAL DYNAMICS KONDIGEN RELEASEDATUM VAN RISE OF THE TOMB RAIDER AAN VOOR WINDOWS 10 EN STEAM

SQUARE ENIX EN CRYSTAL DYNAMICS KONDIGEN RELEASEDATUM VAN RISE OF THE TOMB RAIDER AAN VOOR WINDOWS 10 EN STEAM

by Mark van Truijen

Na de zeer succesvolle exclusieve release van Rise of the Tomb Raider voor de Xbox One en Xbox 360 heeft Square Enix® vandaag aangekondigd dat het spel op 28 januari 2016 wordt uitgebracht voor Windows 10 en Steam.

De ontwikkelaars Crystal Dynamics® en Nixxes Software brengen het spannende verhaal en de gevaarlijke omgevingen van het spel met ongelooflijk detail naar de pc. Daarbij hebben ze diverse features toegevoegd, inclusief ondersteuning voor Windows 10 en een resolutie van 4K. Rise of the Tomb Raider® is genomineerd voor Best Action/Adventure op The Game Awards en is de opvolger van het veelgeprezen, bekroonde Tomb Raider®.

“De pc-release van Rise of the Tomb Raider borduurt voort op het positieve momentum van onze zeer succesvolle samenwerking met Microsoft voor de release op de Xbox One en Xbox 360”, aldus Scot Amos, co-Head of Studio bij Crystal Dynamics.

“Pc-spelers zijn een gepassioneerde, toegewijde doelgroep, en we weten dat ze blij zullen zijn met de versie die voor hun systeem is gecreëerd”, aldus Ron Rosenberg, co-Head of Studio bij Crystal Dynamics.

Nadat Lara een oud mysterie heeft onthuld, moet ze de meest verraderlijke en afgelegen regio’s van Siberië verkennen om het geheim achter onsterfelijkheid te ontdekken, voordat het in handen komt van de meedogenloze Drie-eenheid. Lara moet slim zijn, gebruikmaken van haar survival skills, nieuwe allianties vormen en uiteindelijk haar lot als Tomb Raider onder ogen zien. Geniet van geweldige actiemomenten, verover schitterende vijandige omgevingen, voer hevige guerillagevechten en verken ontzagwekkende dodelijke graftombes in deze evolutie van survival-actie. Als Lara in “Rise of the Tomb Raider” aan haar eerste Tomb Raider-expeditie begint, wordt ze meer dan alleen maar een survivor.

De Standard Edition pc-versie van Rise of the Tomb Raider wordt uitgebracht als digitale download en zal ook in de winkel verkrijgbaar zijn. De Digital Deluxe-editie bevat een Season Pass voor bijna alle huidige en toekomstige DLC. De Collector’s Edition bevat de Digital Deluxe-versie van de game, een 30 centimeter groot beeldje van Lara Croft®, replica’s van Lara’s dagboek en jadeketting en een stalen doos is verkrijgbaar in de Square Enix e-store.

Voor meer informatie over Rise of the Tomb Raider bezoek je de officiële website en volg je de game op Facebook en Twitter.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x