Home Gaming Square Enix en Crystal Dyamics onthullen launch trailer van Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration

Square Enix en Crystal Dyamics onthullen launch trailer van Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration

by Mark van Truijen

Beschikbaar vanaf 11 oktober – De complete Rise of the Tomb Raider ervaring omvat een nieuw hoofdstuk, nieuwe co-op Endurance modus, Limited Edition artbook en in-game content ter ere van het 20-jarig bestaan van de iconische Lara Croft. 

Square Enix en Crystal Dynamics® zetten de viering van Lara Croft’s 20-jarig bestaan voort met de lanceringstrailer van Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration. De trailer markeert het hoogtepunt van het ‘Jaar van Tomb Raider’ evenals de verschijning van Rise of the Tomb Raider op PlayStation 4. Met meer dan 50 uur aan gameplay is dit de definitieve versie van het bekroonde avontuur.

Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration omvat het bekroonde Rise of the Tomb Raider, genomineerd voor meer dan 85 ‘Best Of’-prijzen, waarin Lara Croft meer moet doen dan alleen overleven als ze op haar eerste Tomb Raiding-expeditie vertrekt naar de verraderlijke en verafgelegen gebieden van Siberië. De 20 Year Celebration editie omvat ook de nieuwe “Blood Ties” content voor één speler, de “Lara’s Nightmare” zombiemodus, nieuwe co-op gameplay voor de “Endurance” modus, VR-ondersteuning voor PlayStation 4, de “Extreme Survivor” moeilijkheidsgraad voor de hoofdcampagne, een 20-jarig jubileumoutfit en -geweer, 5 klassieke Lara-skins en alle eerder uitgebrachte downloadable content. Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration komt op 11 oktober naar PlayStation 4.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x