Home Gaming [Spoiler-alert!] Pretty Little Liars seizoensfinale stelt velen teleur

[Spoiler-alert!] Pretty Little Liars seizoensfinale stelt velen teleur

by Mark van Truijen

Afgelopen nacht kwam de laaste aflevering van seizoen 6 van Pretty Little Liars uit. De makers van de show waren al weken bezig om fans zoet te maken voor het einde. Deze aflevering zou de serie eigenlijk volledig af moeten maken. “A” en haar backstory zouden bekend worden gemaakt, maar dat werd ons vorig jaar ook beloofd.

Twijfel
Iedere PLL-fan was wat op zijn/haar hoede voor deze laatste aflevering, want dit zou het einde betekenen van de PLL’s als jongvolwassenen. Na dit seizoen wordt er een tijdsprong gemaakt van vijf jaar en zullen de PLL’s ouder en volwassen zijn. Ook dit roepte wat twijfel op.
Vannacht kwam de aflevering uit en werd bekend dat CeCe Drake, een oudere vriendin van Ali, naar buiten als “A”. De facebook-pagina en twitter ontplofte van Pretty Little Liars. Fans waren teleurgesteld, het verhaal klopt niet volledig en er zitten vele haken en ogen aan. Daarnaast hebben ze de serie te lang door laten gaan op een dood spoor. Overigens balen de fans ook, omdat ze nu tot winter 2015/2016 moeten wachten voor de vijfjarige tijdsprong en het einde van de serie.

Mening
Ik zelf heb de serie al een tijd gevolgd. Ik ben volledig bij en ik moet zeggen dat het na seizoen 4 bergafwaarts ging met de serie. Ze zijn inderdaad door gegaan op een dood spoor en hadden “A” eerder moeten onthullen, of een ander mysterie op moeten zetten. 6 Seizoenen over wie nu eigenlijk de meiden dwars zit, zonder te weten waarom is eigenlijk een beetje bullshit. Toch zijn de acteerprestaties er wel beter op geworden en red de show het vooral door de romances, geweldige acteurs en actrices en het feit dat de fans toch willen weten wie “A” was. Ik zelf ben echter wel benieuwd naar de tijdsprong. Ik ben juist blij dat ze niet nog een keer verder gaan op een middelbare school, waar de dames duidelijk te oud voor zijn om nog op te zitten. Zeker na alles wat ze meegemaakt hebben! Beetje jammer dat de fans, zolang hebben moeten wachten op een onthulling die velen al hadden zien aankomen.

cece-drake-3-cece-drake-31597393-500-281-pretty-little-liars-character-analysis-cece-drake-1425404969

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
()
x
%d bloggers liken dit: