Home Gaming Spin Rhythm XD Review

Spin Rhythm XD Review

by Pim, Sel

We kregen onlangs het nieuws dat Spin Rhythm XD uit de Early Access periode ging en kregen daarbij een trailer te zien. Ik zelf had van tevoren nog nooit van de game gehoord maar werd door de trailer en door mijn passie voor ritme games toch wel hyped. Nu hebben we van de uitgever een code gekregen en heb ik me in mijn kamer opgesloten om te proberen de vette beats die Spin Rhythm XD je bied te gaan perfectioneren. Of me dit gelukt is en of de game goed is lees je in de review van Spin Rhythm XD hieronder!

Zodra je de game opstart zie je dat er veel te doen is. Je kunt zowel single player spelen als online tegen andere opponenten. Als je je gaat begeven in de Arcade mode krijg je al de muziek voorgeschoteld die de game je levert. Je kunt deze nummers op vijf verschillende moeilijkheidsgraden voltooien. Dit lijkt simpel maar is zeer maar dan ook echt zeer uitdagend.

Wat is het doel van het spel? Je moet op het ritme van de muziek bepaalde knoppen indrukken. Wij hebben de game mogen reviewen voor de PC dus word het spelen met de muis. Je hebt een spin wheel daar zitten kleuren op en die moet je op het goede moment over de goede ritme bollen heen halen en dan aanklikken met de muis op het wiel. Dit doe je op dikke techno en dance beats. Hoe moeilijker het niveau hoe meer uitdaging je gaat vinden in de toetsen indrukken. Gelukkig is er ook voor elk niveau een tutorial beschikbaar dus wanneer je een niveau omhoog gaat check dan even de tutorial om te kijken wat er anders is.

Zoals je hierboven ziet in de afbeelding zijn er ook lijnen met pijlen kom je daar langs moet je daar snel heen bewegen met je muis in de aangewezen richting. Ook is er een health bar aanwezig. Als je teveel fouten maakt zal je dus ook af kunnen gaan. Gelukkig kun je door goed te spelen de health bar ook weer kunnen vullen. Je ziet aan de afbeelding hierboven al gelijk dat het veel heeft afgekeken van Guitar Hero en Rock Band maar de game geeft hier toch een lekkere eigen draai aan.

Er is wat ik eerder al zei ook een online optie hierin kun je tegen anderen mensen proberen de beste score te gaan behalen. Dit is ook echt zeer uitdagend en ben blij dat die mogelijkheid is toegevoegd want hierdoor krijg je meer te doen in een ritme game.

Ook is er een custom mode waarin je je eigen muziek kan gaan maken en deze kan importeren in de game. Je kunt in de custom mode alles instellen zoals je zelf wil en daarmee kun je je eigen samengestelde nummer gaan checken.

Het is in de game mogelijk om ook je controller te gebruiken om de game te spelen en ik heb zelfs mensen gezien die het spelen met een DJ Controller. De mogelijkheden in deze game zijn dus echt gigantisch.

Conclusie

Spin Rhythm XD is een game die zeker wat meer aandacht verdiend. De mogelijkheden die je geboden worden om de game te spelen en hoe het in elkaar is gezet zijn echt noemenswaardig. Het enige wat ik zelf nog miste was de mogelijkheid om zelf muziek te importeren van je eigen PC af. Voor de rest een goede titel die hopelijk genoeg aandacht gaat verdienen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: