Home Gaming Speel gratis Plants vs. Zombies™ Garden Warfare 2

Speel gratis Plants vs. Zombies™ Garden Warfare 2

by Mark van Truijen

Als je het gekste gevecht van het universum nog niet hebt uitgeprobeerd, grijp dan nu je kans! De volledige versie van Plants vs. Zombies™ Garden Warfare 2 is vanaf vandaag gratis* te downloaden en tien uur lang speelbaar voor alle spelers op Xbox One en PlayStation®4. Spelers kunnen vervolgens de volledige game met 50% korting kopen, waarbij zij hun voortgang, unlocks en achievements behouden. Vanaf 16 augustus is Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 ook voor de pc beschikbaar als 10 uur lange gratis proefversie, waarna hij met 50% korting te koop is op Origin™.

Om gratis* te beginnen met spelen of de game te kopen met 50% korting, ga je naar de Xbox Marketplace of PlayStation Store.

Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 plaatst je in een groots gevecht waar de zombies, voor het eerst in de geschiedenis van de franchise, Suburbia hebben overgenomen en de planten de aanval inzetten. Ervaar nieuwe manieren om te spelen, zoals de Backyard Battleground, een grote interactieve omgeving die elke map en modus in de game met elkaar verbindt. Meer dan 110 speelbare personages met waanzinnige krachten en vaardigheden, 14 geheel nieuwe maps vol persoonlijkheid en humor, en 8 te gekke game modes maken Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 tot het grootste, gekste, geweldigste gevecht in het universum.

Sinds de release is Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 alleen maar beter geworden met drie grote, gratis content-updates. Ze bevatten nieuwe maps, personage-varianten, game modes en community-uitdagingen met geweldige beloningen.

Spelers die zich voor het eerst aansluiten bij het gevecht om Zomburbia, kunnen de website van Plants vs. Zombies Garden Warfare 2 bezoekenom tips en trucs te leren en zo een snelle start te maken.

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x