Home Gaming Speel Gears 5 op console of pc met Xbox Game Pass Ultimate!

Speel Gears 5 op console of pc met Xbox Game Pass Ultimate!

by Pim, Sel

Eindelijk is het wachten voorbij: Gears 5 is vandaag wereldwijd beschikbaar voor Xbox One en Windows 10-pc! Spelers met Xbox Game Pass Ultimate, een Gears 5 Ultimate edition of een Gears 5 Limited Edition console bundel konden 4 dagen geleden al aan de slag met deze nieuwe game. Nog geen Xbox Game Pass Ultimate? Speel Gears 5 Ultimate Edition met Xbox Game Pass Ultimate de eerste 2 maanden voor €2.

Over Gears 5

Gears 5 is uitgebracht door Xbox Game Studios en ontwikkeld door The Coalition. Gears 5 is de langverwachte, visueel verbluffende, sequel van een van de populairste game-franchises ooit, met vijf spannende modi en de diepste verhaallijn tot nu toe:

De wereld staat op het punt van instorten. De Swarm heeft het robotleger van de Coalition gesaboteerd en daalt af naar de steden van de mensen. Kait Diaz probeert te achterhalen wat haar relatie met de vijand is. Zo ontdekt ze wie het grootste gevaar is voor Sera: zijzelf. Probeer het nieuwe en spannende speltype Escape: ontwijk de bom, wees de Swarm te slim af en ontsnap uit de Hive! In dit coöpspel moet je als teamlid van een zelfmoordcommando samenwerken om vijandelijke nesten van binnenuit uit te roeien.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d