Home Gaming Speel Conan gratis dit weekend

Speel Conan gratis dit weekend

by Jos Vis

Ter ere van de Conan-franchise en om de evolutie van alle drie de titels weer te geven, heeft Funcom vandaag samen met Steam de survival-game Conan Exiles, MMO Age of Conan en de RTS-game Conan Unconquered beschikbaar gemaakt om een beperkte tijd gratis te spelen.

Vanaf vandaag en tot 23 september kan iedereen inloggen op Steam om de drie Conan-games te spelen en de verbeteringen te ontdekken die ze hebben aangebracht sinds hun eerste lanceringen, zoals hieronder beschreven. Gedurende deze tijd, en voor een extra week, zullen alle drie spellen ook beschikbaar zijn voor aankoop met aanzienlijke kortingen.

Conan Exiles

De open-wereld survivalgame, die zich afspeelt in de woeste landen van Conan the Barbarian, werd al snel een van de meest verkochte games van Funcom na een succesvolle Early Access-run vanaf januari 2017. Sinds de game volledig werd gelanceerd op pc, Xbox One en PlayStation 4 op Op 8 mei 2018 heeft de game 7 DLC’s en een groot aantal gratis updates gehad, nieuwe landen om te verkennen, meer inhoud van het eindspel, bouwstukken, bugfixes en prestatieverbeteringen toegevoegd.

Voor een beperkte tijd is de game beschikbaar met 50% korting op Steam.

Age of Conan: Unchained

De MMO, die algemeen wordt beschouwd als een van de meest brute games in het genre, verkocht meer dan een miljoen exemplaren binnen enkele weken na de lancering. Age of Conan heeft geprofiteerd van jarenlange voortdurende ontwikkeling, het verbeteren van de visuals, prestaties en inhoud van het spel.

De MMO is in 2011 opnieuw verwerkt in Age of Conan: Unchained, waardoor deze gratis beschikbaar is, met de optie om extra content te kopen. Tijdens het Steam Free Weekend is Hyborian Conqueror Collection – met 4 uitbreidingen en een exclusief ijdelheid item – beschikbaar tegen een gereduceerde prijs van 60%.

Conan Unconquered

Het realtime survival-strategiespel ontwikkeld door de Command & Conquer-veteranen bij Petroglyph en uitgegeven door Funcom werd eerder dit jaar uitgebracht. Deze week is de game bijgewerkt, waardoor de visuals en het evenwicht van de game zijn verbeterd, en een nieuwe speelbare held is toegevoegd – Bêlit the Pirate Queen – en nieuwe campagnescenario’s. De prijs is aangepast van € 29,99 naar € 19,99 (prijzen kunnen per land verschillen) en zal zelfs met 30% korting in de loop van de week beschikbaar zijn.

Bekijk Funcom op Steam voor meer informatie.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d