Home Gaming Speedlink presenteert twee nieuwe muizen tijdens gamescom

Speedlink presenteert twee nieuwe muizen tijdens gamescom

by Mark van Truijen

Keulen staat de komende dagen weer geheel in het teken van games en accessoires. SPEEDLINK, opgericht in 1998, presenteert tijdens gamescom nieuwe gaming accessoires, waaronder twee nieuwe gaming muizen: de DECUS RESPEC – de opvolger van de succesvolle DECUS gaming muis, met een nieuw gewichtssysteem – en de OMNIVI gaming muis, met een maximale resolutie van 12.000dpi.

 Decus Respec.jpgDECUS RESPEC – opvolger van de DECUS gaming muis
Wat doe je met een succesvolle gaming muis? Je voegt extra functies en onzichtbare verbeteringen toe.  De DECUS RESPEC gaming muis wordt vandaag onthuld en heeft zijn originele ergonomische vorm, dat ongelooflijk populair is onder gamers, behouden. De muis heeft een aantal nieuwe functies gekregen: een geïntegreerd gewichtssysteem met 4 x 4,5 grams verwijderbare gewichten en een nieuwe 5.000dpi optische sensor. De consumentenadviesprijs voor de nieuwe versie van de muis blijft €49,99. De DECUS RESPEC staat gepland voor eind september.

De nieuwe gaming muis: de OMNIVI met 12.000dpi
 OMNIVI .jpgDe OMNIVI gaming muis met 10 knoppen, waaronder de scrollwiel, is toegevoegd aan de line-up van SPEEDLINK. De muis is voorzien van een optische sensor met een resolutie van 12.000dpi. Zijn integrale aluminiumplaat met geïntegreerde vingersteun maakt de muis ergonomisch en voelt compact aan. Naast de configureerbare belichting met 7 kleuren om uit te kiezen, beschikt de OMNIVI over software waarmee de configuraties van de knoppen en complexe macro’s worden geregistreerd en kunnen worden opgeslagen in een aantal profielen. De muis is vanaf oktober verkrijgbaar bij retailers voor een consumentenadviesprijs van €69,99.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x