Home Gadgets Speedlink introduceert nieuwe ergonomische muis: Obsidia

Speedlink introduceert nieuwe ergonomische muis: Obsidia

by Mark van Truijen

Het is geen geheim dat mensen thuis en op kantoor steeds meer tijd doorbrengen achter de PC, wat kan zorgen voor een vermoeide pols en pijnlijke irritatie in de pezen zorgen. Het is niet ongebruikelijk dat het gebruik van verkeerde hardware hierbij een centrale rol speelt. SPEEDLINK heeft de afgelopen maanden gewerkt aan de reeks ergonomische muizen en presenteert de nieuwe OBSIDIA muis.

          OBSIDIA 1.jpg     OBSIDIA 3.jpg
Al vele jaren beschikt SPEEDLINK over een speciale reeks ergonomische producten. Hieronder valt de verticale muis MANEJO, die een natuurlijke positie van de arm bevordert, om zo blessures te voorkomen en de DESCANO. Omdat verticale muizen niet voor iedereen geschikt zijn, brengt SPEEDLINK een nieuwe ergonomische muis uit: de OBSIDIA.

De verticale muizen MANEJO en DESCANO zijn erg populair en worden intuïtief door onze klanten gebruikt na een korte periode van gewenning. Om ons product portfolio nog verder te verbreden hebben we met de OBSIDIA een muis ontwikkelt die een hoog ergonomisch comfort garandeert in de normale, horizontale positie”, aldus Steffen Soltau, Hoofd Corporate Communicatie van Jöllenbeck GmbH.

Met zijn riante bovenkant is de OBSIDIA groot genoeg om de volledige hand te ondersteunen – met een uitsparing voor de duim voor aanvullende grip. Voor rechtshandigen is de speciale vorm comfortabel in gebruik zonder dat je hand op den duur moe aanvoelt. Dankzij de plug & play functionaliteit is de muis direct uit de doos klaar voor gebruik. De nieuwe OBSIDIA muis is in februari beschikbaar voor een consumentenadviesprijs van €29,99 zowel online als in de winkel.

 OBSIDIA Packshot.pngOBSIDIA Ergonomische Muis
–    USB muis met 5 knoppen
–    Ergonomisch design voor rechtshandigen
–    Uitsparing voor de duim voor aanvullend comfort
–    Pixel-precieze optische sensor met verstelbare nauwkeurigheid van 800 tot 3,200dpi
–    dpi switch om tussen vier sensor instellingen te schakelen
–    Rubberen oppervlak voor comfort en een zeer vaste grip
–    Snelle en eenvoudige installatie – geen aanvullende drivers nodig
–    Lengte van de kabel: 180 cm
–    Afmetingen: 87 × 113 × 44 mm (B × L × H)
–    Gewicht: ongeveer 100g

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x