Home Gaming Speciale Skylander voor feestseizoen: Jingle Bell Chompy Mage

Speciale Skylander voor feestseizoen: Jingle Bell Chompy Mage

by Mark van Truijen

Activision Publishing brengt ook een speciale Skylander Sensei toy uit voor het feestseizoen: Jingle Bell Chompy Mage. Deze speciale Skylander gaat in de game gehuld in kerstkleding en is vanaf 25 november 2016 verkrijgbaar bij deelnemende winkeliers. Hij sluit zich aan bij de lineup van nieuwe Sensei Skylanders in Skylanders Imaginators en zal de Skylanders enkele nieuwe vechttechnieken leren. Ook introduceert hij zijn eigen traditie, de White Chompy cadeautjesuitwisseling!  Zoals dat hoort, in dit seizoen!  

Cadeautjeskopers opgelet: Skylanders® Imaginators – de toys-to-life videogame waarin spelers hun verbeelding tot leven kunnen wekken door hun eigen Skylanders te maken – is uitgeroepen tot  een “must-have” cadeau voor kinderen dit seizoen. In aanloop naar de feestdagen komt de innovatieve videogame franchise voor kids met nieuwe Sensei toys en een ongelooflijke aanbieding voor Skylanders Imaginators Starter Packs.

“Skylanders Imaginators is de game waar de kids dit seizoen naar uitkijken. Ze vragen al jaren naar de mogelijkheid om hun eigen Skylanders te maken, en dankzij de nieuwste innovatie in de game hebben ze die kracht nu in handen,” zei Laurie Schacht, Chief Toy Officer van Toy Insider. “Daarnaast bedient Skylanders ouders die de wensen van hun kinderen willen laten uitkomen. Van geweldige Black Friday-aanbiedingen tot de komst van Jingle Bell Chompy Mage, de diversiteit van het Skylanders-aanbod voor Skylanders-fans is perfect voor iedereen op je lijstje!”

Tech-savvy ouders zullen hun kroost graag verrassen met een download van SkylandersTM Creator,  de nieuwe gratis mobile app die Poortmeesters unieke mogelijkheden biedt om waar ze maar willen Imaginator-personages te creëren! Skylanders Creator laat spelers van de grond af Imaginators maken, direct in de app. Skylanders Imaginators–spelers kunnen de personages die ze maakten in de console-game ook op magische wijze overzetten naar de app via innovatieve audiotechnologie.

In de app kunnen ouders ook verschillende geweldige cadeau-ideeën opdoen. Zoals een volledige 3D-geprint Skylanders Imaginators-figuur, een Imaginator T-shirt of een Imaginator Card – allemaal vormgegeven naar de Skylanders Imaginator-personages die spelers zelf maakten. De hoeveelheid 3D-geprinte personages is beperkt, waardoor het echte verzamelstukken worden. De beschikbaarheid van producten verschilt per regio.

Poortmeesters worden aangemoedigd om hun verbeelding de vrije loop te laten in de Skylanders #CreatorContest. Fans die hun Skylanders Imaginator-creations delen op social media met de speciale hashtag en een link plaatsen op skylanders.com/creatorcontest maken kans om een 3D-geprinte Skylander Imaginator te winnen. De laatste week van deze wedstrijd loopt van 21-27 november. Bekijk hier de officiële spelregels: skylanders.com/creatorcontest.

‘Oudere’ Skylanders-fans krijgen ook iets om dit seizoen warm voor te lopen met de terugkeer van het Skylanders Portal Owners Pack. Het Portal Owners Pack levert volop waar voor zijn geld en is het perfecte cadeau voor spelers die al een portaal hebben van eerdere Skylanders-games – Skylanders® SuperChargers, Skylanders® Trap Team, Skylanders® SWAP Force™ of Skylanders® Giants. Het Skylanders Imaginators Portal Owners Pack levert fans eindeloze manieren om hun verbeelding tot leven te wekken en heeft de volgende inhoud:

Skylanders® Imaginators videogame 1 Imaginite Creation Crystal – Fire Creation Crystal 1 stickervel Verzamelposter met alle Skylanders Imaginators-figuren

Skylanders Imaginators is verkrijgbaar voor alle huidige consoles, inclusief de Xbox 360™ en Xbox One™ videogame- en entertainmentsystemen van Microsoft, de PlayStation® 3 en PlayStation® 4 computerentertainmentsystemen en Nintendo’s Wii U™-systeem. De game ondersteunt alle 300+ Skylanders uit eerdere games. Ga voor meer informatie naar Skylanders.com.

Skylanders™ Academy is een nieuwe, grappige animatieserie, die is gebaseerd op de bekroonde Skylanders franchise, en debuteerde op 28 oktober op Netflix. Skylanders Academy zit vol humor en emotionele ontwikkelingen voor kinderen van alle leeftijden. Deze Netflix original-serie debuteerde met 13 afleveringen in 190 landen. Een tweede seizoen is gepland voor eind 2017.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x