Home Gaming Speciale Boxed Edition van 3D Action Adventure Effie Releasedatum aangekondigd

Speciale Boxed Edition van 3D Action Adventure Effie Releasedatum aangekondigd

by Jos Vis

Meridiem Games is verheugd aan te kondigen dat de aankomende speciale editie van het 3D-actie-avonturenspel Effie op 1 oktober 2021 zal worden uitgebracht voor Nintendo Switch. Effie – Galand’s Edition, ontwikkeld door Inverge Studios en uitgegeven door Klabater, zal beschikbaar zijn als een speciale editie in een doos vervaardigd en gedistribueerd in heel Europa door Meridem Games.

De speciale Galand’s Edition van Effie voor Nintendo Switch bevat een speciaal ontworpen hoesje, een concept art-boek met verbluffende concepttekeningen van het ontwikkelteam en een poster van Galand, de bebaarde held van het spel.

Bereid je voor op een unieke 3D-actie-avontuurervaring terwijl je in het avontuur van Galand duikt, een man die vervloekt is door vroegtijdige ouderdom. Tijdens deze reis moet Galand een manier vinden om de vloek te verbreken, krachtige vijanden te bevechten, uitdagende puzzels op te lossen en een enorme rode fantasiewereld te verkennen.

Een krachtige zwarte magie heeft de controle over de steden in de regio Oblena overgenomen. Om het kwaad dat voor hem ligt het hoofd te bieden, zal Galand een krachtig magisch schild dragen dat hem speciale vaardigheden geeft en hem in staat stelt nieuwe vaardigheden te verwerven tijdens zijn reis. Het zal hem ook in staat stellen om met grote snelheid door de uitgestrekte wereld van Oblena te surfen.

YouTube video

Effie is geïnspireerd door klassiekers van het genre zoals Ratchet and Clank, Legend of Zelda, Rime, Yooka Laylee en vele anderen.

Effie – Galand’s Edition wordt op 1 oktober gelanceerd Nintendo Switch als een speciale versie in doos en zal beschikbaar zijn in Europese speciaalzaken.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x