Home TVSeries Spannende Franse actieserie over de donkerste nacht uit het leven van een jonge Parijse taxichauffeur.

Spannende Franse actieserie over de donkerste nacht uit het leven van een jonge Parijse taxichauffeur.

by Mark van Truijen
Nora rijdt ’s nachts als taxichauffeur. Haar leven is een puinhoop. Ze is verslaafd aan amfetaminen, verdrinkt in de schulden en heeft de voogdij over haar dochter verloren. Wanneer ze op een nacht haar broer uit de brand helpt door een geheimzinnige levering van hem over te nemen, verdient ze een grote som geld. Zonder het te beseffen is Nora nu gebonden aan een mysterieus en gevaarlijk ondergronds netwerk. VTC is vanaf 7 oktober te zien op myLum en vanaf 25 oktober beschikbaar op DVD.
 
Synopsis 
Na het succesvolle Taxi uit 1998 blijft het leven van Franse taxichauffeurs fascineren. In VTC volgen we de jonge Parijse taxichauffeur Nora. Ze heeft moeite om haar hoofd boven water te houden in het grimmige Parijs. Ze is gescheiden, verloor de voogdij over haar dochter en kampt met een amfetamineverslaving. Om geld te besparen, slaapt ze in haar auto.
 
Tijdens een van haar nachtelijke ritten, lijkt ze in één klap van haar financiële problemen af te kunnen komen. Als ze haar broer Ben aanbiedt om de levering van een mysterieus pakketje van hem over te nemen, wordt ze daar zeer goed voor betaald. Wat Nora zich niet realiseert, is dat ze zich hiermee bindt aan een gevaarlijk ondergronds netwerk. Het wordt de donkerste nacht van haar leven.
 
Deze korte serie neemt je mee naar de sinistere straten van nachtelijk Parijs. Met een sterke rol voor Golshifteh Farahani als de getroebleerde Nora.
Releasedatum: 7 oktober op myLum en 25 oktober op DVD
Speelduur:
 5 x ongeveer 20 minuten
Taal: Frans
Genre: Actie, Thriller
Leeftijd: 12 jaar, geweld, grof taalgebruik, angst

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, s.v.p. laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: