Home Gaming Spacelines from the Far Out neemt een reis naar Steam’s volgende Fest

Spacelines from the Far Out neemt een reis naar Steam’s volgende Fest

by Jos Vis

Skystone Games en indie-ontwikkelaar Coffeenauts zijn verheugd om aan te kondigen dat Spacelines from the Far Out een gratis demo zal hebben tijdens Steam Next Fest October Edition. De speciale tijdelijke demo komt vóór de lancering van de game op 4 november op pc via Steam en Epic Games Store, Windows Store en Xbox-consoles. Pre-orders zijn nu open voor Xbox Series X|S, Xbox One en Windows PC via Steam en Epic Games Store op 4 november 2021. Diegenen die geïnteresseerd zijn in het krijgen van een groot aantal exclusieve items als onderdeel van de pre-order campagne kunnen vinden meer informatie over de officiële Spacelines van de Far Out-website.

Spacelines from the Far Out is een zwaar komisch sci-fi-feest, coöp voor 1 tot 4 spelers, rogue-lite, tycoon, ruimtesim die het gouden tijdperk van vliegreizen combineert met het utopische droomlandschap van het ruimtetijdperk van de jaren zestig.

Functies omvatten elke denkbare trope van de ‘glorie’ die halverwege de eeuw planeet Aarde was. Dit betekent dat spelers ongelooflijk slecht voedsel kunnen verwachten, dance-offs, willekeurige ontmoetingen van de 5e soort, kapotte apparatuur repareren, omgaan met zwaartekrachtverlies, 101 besturen, braakplassen (ja, we zeiden het…), drijvende braakplassen (alweer…) , schade aan de romp, gevaren in de ruimte, asteroïden in overvloed, gebrek aan brandstof, verschillende betaalde entertainmentfuncties, prijsstijgingen en de gevreesde gezondheidsinspecteur.

YouTube video

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x