Home Gaming South Park™: The Fractured But Whole™ verkrijgbaar vanaf 6 december

South Park™: The Fractured But Whole™ verkrijgbaar vanaf 6 december

by Mark van Truijen

Vandaag, tijdens de Electronic Entertainment Expo (E3), hebben Ubisoft en South Park Digital Studios aangekondigd dat South Park™: The Fractured But Whole™ verkrijgbaar is vanaf 6 december 2016. The Fractured But Whole is een uitzinnig vervolg op het bekroonde South Park™: The Stick of Truth™ uit 2014, van de makers van South Park – Trey Parker en Matt Stone – en ontwikkeld door Ubisoft San Francisco.

Met de toenemende criminaliteit zijn de straten van South Park nooit eerder zo gevaarlijk geweest. Wanneer de zon ondergaat in dit doorgaans rustige bergdorpje in Colorado, kunnen chaos en vernieling botvieren en komt de onderbuik van de stad tot leven. Dit dorp heeft nieuwe helden nodig! Eric Cartman ziet zijn kans schoon de stad te redden en de beste superheldenfranchise ooit te creëren: zijn Coon & Friends met zichzelf, The Coon, als de leider. Spelers voegen zich wederom als de‘New Kid’ bij Coon & Friends en vechten voor roem en hun plaats naast de andere kinderen.

Spelers moeten hun door scheten aangedreven krachten aanwenden om de criminaliteit te bestrijden en deel uit te maken van de best verkoopbare superheldenfranchise aller tijden. Elke superheld heeft een afkomst en Coon & Friends zijn daarin niet anders. Spelers ontdekken hun achtergrondverhaal, stellen hun originele kostuums samen en combineren de krachten van talrijke heldenklassen om zo hun eigen unieke held te creëren.

The Fractured But Whole werd van de grond af ontwikkeld met Ubisoft Massives gepantenteerde engine, Snowdrop™. De game biedt meer plekken om te ontdekken en meer vrijheid om je personage aan te passen. Een gloednieuw vechtsysteem biedt nieuwe mogelijkheden om tijd en ruimte in het heetst van de strijd naar je hand te zetten. Een
verbeterd systeem voor het verzamelen en aanpassen van buit geeft spelers de vrijheid om hun uitrusting te personaliseren en te gebruiken in gevechten.

South Park: The Fractured But Whole is verkrijgbaar in drie edities: Standard, Gold en Collector’s.

De Standard Edition:

 • De complete South Park: The Fractured But Whole game

De Gold Edition (enkel digitaal verkrijgbaar) bevat:

 • De complete game D
 • e Season Pass
 • Een set met in-game kostuums en een bonuseigenschap om fans op weg te helpen
 • ‘Towelie: je speelmaatje’

De Collector’s Edition bevat:

 • De complete game
 • Towelie: je speelmaatje’
 • Een set met in-game kostuums en een bonuseigenschap om fans op weg te helpen
 • Een set met fysieke lithografieën met art van South Park Studios
 • Een vijftien centimer grote figurine van ‘The Coon’ door UbiCollectibles en ArtToyz

Iedereen die South Park: The Fractured But Whole aanschaft, ontvangt gratis South Park: The Stick of Truth.* The Stick of Truth is onmiddellijk speelbaar bij een pre-order bij bepaalde retailers.

Alle pre-orders gaan ook gepaard met een exclusieve in-game assistent, ‘Towelie: je speelmaatje’. De straten van South Park zijn niet langer zo veilig als ze waren en zelfs de meest doorgewinterde South Park veteraan zal hulp nodig hebben om door de duistere straten te navigeren. ‘Towelie: je speelmaatje’ biedt unieke hulp op belangrijke locaties door de gehele game.

Daarnaast hebben UbiCollectibles™ en South Park Studios de koppen bij elkaar gestoken voor de creatie van drie exclusieve figurines:

 • The Coon (Eric Cartman) wil de held worden die deze stad nodig heeft. Hij is The Coon! Deze figurine is verkrijgbaar in twee formaten: de figurine van 7,5 cm is apart verkrijgbaar en die van 15 cm vind je enkel bij de Collector’s edition.
 • Mysterion (Kenny McCormick) is de enige superheld van de buurt met een echte superkracht: hij komt steeds opnieuw tot leven. Deze figurine is verkrijgbaar in twee formaten en unieke poses: 7,5 cm en 15 cm.
 • Professor Chaos (Butters Stotch) heeft ervoor gekozen zijn leven te wijden aan het veroorzaken van chaos in de wereld met de ambitie om ‘s werelds grootste superschurk te worden. Professor Chaos is verkrijgbaar in een formaat van 7,5 cm.

South Park: The Fractured But Whole is verkrijgbaar vanaf 6 december 2016, zowel digitaal als fysiek voor PlayStation 4, Xbox One en Windows PC.

Voor meer informatie over South Park: The Fractured But Whole, bezoek je www.southparkgame.com.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x