Home Gaming “Sorry” van Justin Bieber in gratis demo Just Dance 2017

“Sorry” van Justin Bieber in gratis demo Just Dance 2017

by Mark van Truijen

Dans vanaf vandaag op de single ‘Sorry’ van Justin Bieber in de gratis demo van Just Dance® 2017, het nieuwste deel in de best verkopende* muziekgamefranchise ooit. De demo is beschikbaar op PlayStation Network, Xbox Live en de Nintendo eShop. Grijp nu je kans om met familie en vrienden te dansen op de eerste track van Just Dance 2017, voordat de game op 27 oktober in Europa beschikbaar is.

Spelers kunnen hun iOS en Android smartphones omtoveren tot controllers met de verbeterde, gratis Just Dance Controller App. De Just Dance Controller App werkt op de huidige platformen en dankzij de technologie op je smartphone die je score bijhoudt, wordt het mogelijk om te dansen zonder extra accessoires zoals camera’s.

Just Dance 2017 is verkrijgbaar voor alle gamingplatformen met motion-control ondersteuning, waaronder de Nintendo Wii U en Wii, Xbox One, Xbox 360, Playstation 4 en PlayStation 3. Het is de eerste keer in de geschiedenis van de serie dat de game ook digitaal beschikbaar is voor Windows PC. De game zal volgend jaar ook verschijnen op de Nintendo NX.

Voor het laatste nieuws over Just Dance 2017, bezoek je:www.justdancegame.com. Volg Just Dance op Twitter en gebruik de hashtag #JustDance2017.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x