Home Gadgets Sony kondigt nieuwe SSD-serie aan voor snelle en compacte gegevensopslag

Sony kondigt nieuwe SSD-serie aan voor snelle en compacte gegevensopslag

by Mark van Truijen

Sony breidt het assortiment externe Solid-State Drives (SSD’s) uit met de nieuwe SL-E-serie. Deze externe solid-state schijf is kleiner dan een creditcard en ontworpen voor professioneel gebruik. Dit model is beschikbaar in 240-, 480-, en 960-GB en biedt zo altijd voldoende opslag voor belangrijke data.

Compatibel met randapparatuur

Deze SSD is geschikt voor alle recente mobiele toestellen en uitgerust met omkeerbare USB Type-C-poorten en A-kabels. Deze poorten garanderen compatibiliteit met een breed scala aan apparaten, waaronder Mac- en Windows-computers en Android-smartphones en tablets.

Ideaal hulpmiddel voor professionele foto- en videografie

De SL-E-schijf is een uitstekende oplossing voor professionals. De USB 3.1 Gen 2-interface biedt namelijk een grote capaciteit en ultrasnelle verbinding met een pc. Overdrachtssnelheden tot 540 MB/s (lezen) en 520 MB/s (schrijven) zorgen voor een snelle overdracht van data. Hierdoor is de SLE-serie zeer handig voor verschillende doeleinden. Bijvoorbeeld voor fotografen tijdens een shoot, maar ook voor professionals die snel en eenvoudig toegang nodig hebben tot grote hoeveelheden data.

Data in veilige handen

De SL-E-schijf maakt gebruik van een flashgeheugen zonder bewegende onderdelen. Daardoor is dit systeem schokbestendigheid en vermindert de kans op mechanische beschadiging en gegevensverlies. Daarnaast is de schijf uitgerust met de ENC DataVault Lite-software.

De E-serie is uitgerust in een intelligente behuizing. Zo heeft dit model een geribbeld oppervlak, waardoor hij prettig in de hand ligt, en een goed zichtbaar LED, zodat hij gemakkelijk terug te vinden is.

Het 240 GB is vanaf mei beschikbaar in de Benelux voor € 169.
Het 480 GB is vanaf mei beschikbaar in de Benelux voor € 289.
Het 960 GB is vanaf mei beschikbaar in de Benelux voor € 499.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x