Home Gadgets Sony introduceert reusachtig High Power Audiosysteem

Sony introduceert reusachtig High Power Audiosysteem

by Mark van Truijen

Sony laat zien hoe je een goed feest bouwt met een nieuw High Power-Audiosysteem. De MHC-V90DW is groot van formaat, produceert zeer krachtig geluid en biedt diverse DJ-functies. De Japanse naam voor de MHC-V90DW is MUTEKI, wat staat voor ‘soul shaking sound’. Dit alles-in-een partysysteem is eenvoudig te vervoeren en nemen weinig ruimte in.

Powerfull sound 

De MHC-V90DW creëert een zeer stevig geluid dankzij Smart High Power Technology. Deze functionaliteit verhoogd de akoestische druk voor een krachtige sound. De toevoeging van EXTRA BASS garandeert diepe bastonen en een intense festivalbeleving. Tevens zijn Clear Audio+ en DSEE audiotechnologieën geïntegreerd voor een natuurgetrouwe geluidsweergave.

De MHC-V90DW is 170 cm lang en daardoor zeer prominent aanwezig.
De ingebouwde verlichting creëert een echte clubsfeer. De gekleurde feestverlichting projecteert patronen op de muur, terwijl heldere lampen in de speakers gloeien. De speakers produceren een explosieve sound waardoor feestgangers het gevoel krijgen live aanwezig te zijn op een festival.

Spread Sound Generator

Voor een realistisch feestgevoel is bij de V90DW een ‘Spread Sound Generator’ ingebouwd. Via een speciale opening aan de achterzijde kan de muziek zich beter in de ruimte verspreiden. Om dit effect te versterken zijn er een aantal speakers 20 graden naar buiten gericht. Bovendien is elke speaker zorgvuldig met een hoornvormig ontwerp gebouwd.

Sony Music Center App

De V90DW kan draadloos worden aangestuurd via de Sony Music Center App (voor Android- en iOS). Via deze mobiele-app zijn Spotify, Chromecast en SoundCloud toegankelijk. Sony Music Center is gebruiksvriendelijk en biedt de mogelijkheid om tot wel 50 High Power Audio-partyspeakers met elkaar te verbinden. Draadloos koppelen met een smartphone gaat eenvoudig via Bluetooth of one-touch NFC-connectie.

Discovibe en DJ-functies

De MHC-V90DW beschikt over alle functies om als DJ aan de slag te gaan.
Dit model is uitgerust met discoverlichting waardoor de dansvloer kleurrijk verlicht is. De lampjes zijn eenvoudig instelbaar via het touch-panel of de Sony Fiestable App. Deze mobiele-applicatie (voor Android- en iOS) is als plug-in beschikbaar voor de Sony Music Center App.

Naast opties om de partyverlichting aan te passen biedt Fiestable scratching, sampling en andere creatieve DJ-effecten. Het touch-panel van de speakers reageert automatisch door handbewegingen te maken boven de gesture controls. Een drankje drinken boven het paneel is geen probleem, aangezien een waterbestending touch-panel geïntegreerd is.

Deze partyspeakers bieden connectiviteit via HDMI en Bluetooth met NFC – voor eenvoudig one-touch verbinden. Ook zijn een CD/DVD, USB, audio-in en FM-tuner geïntegreerd. Via de microfooninput zijn deze krachtpatsers inzetbaar voor karaokesessies.

Voor het verplaatsen van de MHC-V90DW zijn handgrepen en wieltjes geïntegreerd. Op de stevige wieltjes is de speaker naar ieder feestje te rollen.

De MHC-V90DW is vanaf nu beschikbaar in de Benelux voor €1400.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x