Home Gadgets Sony introduceert nieuwe BRAVIA 4K HDR Tv’s in de Benelux

Sony introduceert nieuwe BRAVIA 4K HDR Tv’s in de Benelux

by Mark van Truijen

Sony kondigt vandaag vijf nieuwe 4K HDR-televisieseries aan. De XD83, XD80, XD75, XD70 en SD80. Alle modellen bieden een 4K-kijkervaring en converteren HD-materiaal naar bijna-4K-kwaliteit. De Sony BRAVIA 4K HDR Tv’sbieden meer dan acht miljoen pixels voor een hoogwaardige beeldkwaliteit. De 4K resolutie biedt vier keer zoveel detail als Full HD. Films, tv-series, foto’s en content van een smartphone: het ziet er allemaal nog beter uit. De 4K X-Reality PRO processor zorgt voor een natuurgetrouwe weergave dankzij een vernieuwd algoritme. Dit garandeert een realistische kijkervaring bij tv-uitzendingen, dvd’s, Blu-ray, internetvideo’s en digitale foto’s.

De Sony BRAVIA 4K HDR Tv’s zijn High Dynamic Range (HDR)-compatibel en kunnen deze nieuwe videostandaard ontvangen en verwerken. Gecombineerd met een 4K Ultra HD-resolutie biedt HDR een nieuwe visuele belevenis met meer detail, kleur en contrast.

Alle vijf modellen zijn compatibel met Android TV besturingssysteem van Google. Daarmee kunnen eenvoudig video’s worden gestreamd en gemiste uitzendingen worden teruggezien. Ook kan de tv als gamingtoestel worden gebruikt. Android TV brengt dit populaire mobiele platform naar de televisie voor een entertainmentervaring op maat. Televisieliefhebbers kunnen series en films bekijken via Google Play, Netflix, Uitzending Gemist, YouTube en andere bronnen. Ook krijgen gebruikers toegang tot een collectie games en extra apps, rechtstreeks vanuit de Google Play Store. En met Google Cast kan content zoals Netflix, Uitzending Gemist of YouTube van het Android- of iOS-toestel, Mac of Windows computer of Chromebook naar de tv gestuurd worden.

De nieuwe Sony BRAVIA 4K HDR Tv’s per serie:

XD83

49 en 43 inch

XD80

55, 49 en 43 inch

XD75

65 inch

XD70

55 en 49 inch

SD80

50 inch

Beschikbaarheid

De XD83, XD80, XD75, XD70 en SD80 Sony BRAVIA 4K HDR Tv’s zijn binnenkort verkrijgbaar in de Benelux.

Sony Corporation is wereldwijd vooraanstaand fabrikant van audio, video, game, communicatie- en informatietechnologieproducten voor de consumenten- en zakelijke markt. Met haar muziek-, beeld-, computerentertainment en online toepassingen heeft Sony de mogelijkheid om wereldwijd een voortrekkersrol te vervullen op het gebied van elektronica en entertainment. Sony rapporteerde een samengesteld verkoopresultaat van ongeveer 72miljard dollar in het afgelopen fiscale boekjaar, dat eindigde op 31 maart 2016. Meer informatie op de Sony Global Web Site: www.sony.net

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x