Home Movies Sonic the Hedgehog 3’s Shadow zal ingesproken worden door Keanu Reeves

Sonic the Hedgehog 3’s Shadow zal ingesproken worden door Keanu Reeves

by Pim, Sel

De post-credits scène van Sonic the Hedgehog 2 maakte overduidelijk dat de geliefde Sonic-personage Shadow – voor het eerst geïntroduceerd in Sonic Adventure 2 uit 2001 – een belangrijke rol zou spelen in het volgende deel van de filmfranchise van Paramount Pictures en Sega. Speculaties en geruchten over wie de Ultimate Lifeform zou vertolken waren sindsdien wijdverspreid, en het lijkt erop dat we nu concrete details hebben over dat front.

Volgens een rapport van The Hollywood Reporter zal Keanu Reeves, bekend van The Matrix en John Wick, de stem van Shadow vertolken in Sonic the Hedgehog 3. Als product van een geheim regeringsprogramma genaamd Project Shadow en het geesteskind van de aartsvijand van de franchise, Dr. Robotnik (gespeeld door Jim Carrey), zal de vertolking van Shadow in de film aanwijzingen bevatten uit het eerder genoemde Sonic Adventure 2 en Shadow the Hedgehog uit 2005, zoals eerder bevestigd.

Fans kunnen ook uitkijken naar Sonic X Shadow Generations later dit jaar, een uitgebreide remaster van het bejubelde platformspel uit 2011, met een nieuwe, op zichzelf staande campagne met de beruchte Black Blur.

Sonic the Hedgehog 3, die onlangs de opnames heeft afgerond, zal wereldwijd worden uitgebracht op 20 december. Het zal worden voorafgegaan door Knuckles, een zesdelige beperkte serie die later deze maand, op 26 april, in première gaat op Paramount+. Hierin zal Edris Elba opnieuw de rol van de titulaire protagonist vertolken.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x