Home Gaming Songs of Silence is onthuld!

Songs of Silence is onthuld!

by Sven

Een Nieuwe Wereld van Strategie en Fantasie Ontvouwt zich in ‘Songs of Silence’

Bereid je voor op een meeslepende reis in de wereld van strategische games met Chimera Entertainment’s nieuwste parel, ‘Songs of Silence’. Dit langverwachte 4X strategie spel zal zijn nieuwste trailer onthullen tijdens het PC Gaming Show: Most Wanted evenement op 30 november 2023. Met een geplande release in de lente van 2024, belooft dit spel een frisse wind te brengen in het genre. ‘Songs of Silence’ zal eerst beschikbaar zijn voor PC, gevolgd door versies voor consoles.

Een Kijkje in de Werelden van Macht en Mystiek

De nieuwe trailer geeft ons een diepgaande blik op de fascinerende facties van het spel: de Firstborn, de Starborn en de Crusade. We maken kennis met de helden van elke factie en duiken in hun krachten, oorsprong en drijfveren. Deze gameplay teaser bouwt voort op de geweldige ontvangst van ‘Songs of Silence’ tijdens Steam’s Next Fest in oktober, waar de demo bijna 25.000 keer werd gedownload wereldwijd.

Een Spel dat de Community Verenigt

‘Songs of Silence’ heeft al lof geoogst van grote namen zoals Splattercat, Raptor, Dan Field en MisterMV, en heeft een trouwe fanbasis opgebouwd onder streamers, journalisten en spelers. De nieuwste demo is beschikbaar op de Steam-pagina van het spel, waar spelers het spel ook kunnen toevoegen aan hun verlanglijstje en volgen voor alle toekomstige updates.

Een Rijke Verhaallijn en Dynamische Gameplay

Dit spel is een verhaalrijk strategie-avontuur, gesitueerd in twee unieke fantasiewerelden die bedreigd worden door de allesverslindende ‘Silence’. Het biedt een unieke mix van turn-based koninkrijkbeheer, verkenning en heldenontwikkeling, gecombineerd met korte maar intense real-time gevechten. De prachtige orkestrale soundtrack is van de hand van Hitoshi Sakimoto, bekend van Final Fantasy Tactics en Final Fantasy XII.

Een Visueel Meesterwerk

Geïnspireerd door Alphonse Mucha en andere Art Nouveau-kunstenaars, onderscheidt ‘Songs of Silence’ zich met prachtige, kleurrijke graphics die een nieuwe standaard zetten in het strategiegenre.

Klassieke 4X Strategie met een Twist

Leid machtige legers, bestaande uit meer dan 100 verschillende eenheden, door prachtig ontworpen campagnes en multiplayerkaarten. Gebruik slimme tactieken en goddelijke krachten om je tegenstanders te overtroeven in een wereld waar elke beslissing telt.

Innovatief Gevechtssysteem

Ervaar intense, snelle gevechten waarin legers botsen in meedogenloze conflicten. Stel je formaties op en gebruik tactische orders, versterkingen en goddelijke krachten om de overwinning binnen te slepen.

Kaarten met een Nieuwe Draai

‘Songs of Silence’ brengt een vernieuwende kijk op het gebruik van kaarten. In plaats van een deck te verzamelen, vertegenwoordigen de kaarten unieke acties die door helden en locaties worden verleend. Deze worden ingezet op de campagnekaart of tijdens real-time gevechten om de uitkomst te beïnvloeden.

Drie Unieke, Krachtige Facties

Elke factie en held heeft zijn eigen speelstijl, zowel op de strategische kaart als in de strijd. Kies uit honderden kaarteffecten, van hemelse oproepen tot het platbranden van hele steden. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos.

‘Songs of Silence’ belooft een onvergetelijke ervaring te worden voor liefhebbers van strategische games. Met zijn rijke verhaal, diepgaande gameplay en adembenemende visuals, is dit spel een must-play voor iedereen die houdt van een goed strategisch avontuur

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x