Home Gaming Solo: A Star Wars Story content voor Star Wars Battlefront II verschijnt op 12 juni

Solo: A Star Wars Story content voor Star Wars Battlefront II verschijnt op 12 juni

by Mark van Truijen

Hij is een gokker, een coureur, een piloot, en een onverwachte held in-wording. Het is tijd dat de jonge Han Solo zijn weg vindt naar Star Wars Battlefront II. Vanaf 12 juni kunnen spelers nieuwe content spelen die geïnspireerd is door de recente film Solo: A Star Wars Story. Deze content bevat o.a.:

  • Nieuwe locatie Kessel: De beruchte coaxium-mijnen van de planeet Kessel zullen beschikbaar zijn in allerlei game modes, zoals Blast, Hero Showdown, Heroes tegen Villains vs. Extraction.
  • Extraction-modus: Deze populaire modus die het eerst te zien was in Star Wars Battlefront Outer Rim komt terug. In Extraction moet een team infiltreren en een belangrijke lading ophalen en ermee ontsnappen terwijl ze vijandelijke troepen bevechten. Spelers spelen in deze asymmetrische en intense modus als aanvallers of verdedigers.
  • Lando’s Millennium Falcon: Maak een ritje met de Millennium Falcon voordat Han Solo hem won met een potje sabac.
  • Nieuwe verschijningen: Vecht mee met nieuwe verschijningen voor Han Solo, Lando Calrissian en Chewbacca, die alle drie nauwkeurig nagemaakt zijn op basis van hun uiterlijk in Solo: A Star Wars Story.

Bekijk de trailer voor Season 2 Kessel hier en lees het laatste blog en Community Transmission om meer informatie te krijgen over wat Star Wars Battlefront II: The Han Solo Season te bieden heeft.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x