Home Gaming SMITE vandaag officieel uitgebracht op de Xbox One, heeft al meer dan 1 miljoen spelers

SMITE vandaag officieel uitgebracht op de Xbox One, heeft al meer dan 1 miljoen spelers

by Mark van Truijen

Hi-Rez Studios heeft vandaag officieel de actie MOBA game SMITE op de Xbox One uitgebracht. Meer dan 1 miljoen unieke spelers hebben zich aangeschreven om SMITE gedurende de alpha en beta fases te kunnen spelen. Het uitbrengen van SMITE op de Xbox One is maar het begin: regelmatige updates staan  gepland voor het spel, waaronder een nieuwe god elke maand, verbeteringen aan de gebruikersinterface en een spectator modus die in de nabije toekomst worden uitgebracht.

“With over one million participants in our beta, there is clearly an appetite for the right MOBA on console.  MOBAs have historically been a PC-only genre, but SMITE’s action oriented gameplay is a great fit with the Xbox One controller.  The strong player retention we’ve seen during beta makes us confident that this is just the beginning for console MOBAs and console eSports”, aldus Todd Harris, co-founder en COO of Hi-Rez Studios.

Als een van de eerste MOBA games op de Xbox ONE, heeft SMITE ook als een van de eerste een competatieve eSports gemeenschap op de PC én de console. In een bericht wat vorige week werd aangekondigd, gaat eSports-organisatie MLG de eerste SMITE op Xbox One toernooi houden in October, waarbij daarnaast een professionele Xbox One competitie wordt opgezet.

SMITE’s in-game marketplace geeft spelers de mogelijkheid nieuwe goden, cosmetische aanpassingen en meer te kopen, link je nou je PC aan je Xbox account dan krijg je een gratis Zeus xbox skin. Ook kan je nog steeds de Founders pack aanschaffen voor 29,99 euro.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x