Home Gadgets Smart UX Center Software Development Kits nu beschikbaar voor mobiele apparaten

Smart UX Center Software Development Kits nu beschikbaar voor mobiele apparaten

by Mark van Truijen

Samsung heeft zijn Smart UX Center Software Development Kit (SDK) geüpdatet naar V.1.5.0. Hierdoor zijn nieuwe functies toegevoegd, waaronder het gebruik op mobiele apparaten.

Samsungs Smart UX Center SDK werd geïntroduceerd in 2015 en is een open interface voor Smart UX op basis van Android. De SDK biedt een uitgebreide reeks functies en tools waarmee app-ontwikkelaars printermogelijkheden kunnen toevoegen aan een gemakkelijke gebruikersinterface (UI). Door de Smart UX Center SDK ook geschikt te maken voor smartphones, tablets en andere mobiele apparaten, vergroot Samsung de toegankelijkheid en bruikbaarheid van de SDK.

“Samsung loopt voorop in printers door een slimme kantooromgeving te creëren. Met deze update voor multifunctionele printers brengen we het slimme kantoor naar een hoger niveau”, zegt Mildo Meijer, Marketing Manager IT van Samsung Benelux. “Met de mobiele Smart UX Center SDK verwachten we dat een groot aantal nieuwe Android-applicaties verschijnt voor onze printers.”

Naast mobiele support biedt de update voor de Smart UX Center ondersteuning voor kaartlezers. Deze nieuwe functie maakt het voor multifunctionele printers (MFP’s) mogelijk de beschikbaarheid van human interface devices (HID) te controleren, en biedt de SDK informatie voor authenticatie.

De nieuwe software-update bevat een stijlgids voor het Smart UX Center. Daarmee krijgen ontwikkelaars toegang tot Samsungs ontwerpinformatie voor het maken van applicaties. Daarnaast zijn de counter- en proxy netwerkinformatie geüpdatet.

Samsungs Smart UX Center is een op Android-gebaseerd touch display om Samsungs MPF-printers, waaronder de MultiXpress en ProXpress-series, te bedienen. Het UX Center maakt het voor gebruikers mogelijk te kopiëren, scannen en printen door applicaties en widgets te gebruiken.

De nieuwste update voor de Smart UX Center SDK, inclusief aanvullende informatie en voorbeeldapplicaties, kunnen worden gedownload via Samsungs ontwikkelaarswebsite: https://developers.samsung.com.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x