Home Gaming SKYLANDERS IMAGINATORS LAAT KAOS VRIJ OP GAMESCOM 2016

SKYLANDERS IMAGINATORS LAAT KAOS VRIJ OP GAMESCOM 2016

by Mark van Truijen

Poortmeesters, let goed op! In Skylanders® Imaginators, die door Activision Publishing in oktober wordt uitgebracht, heeft Skylands meest gevreesde schurk Kaos hulp van Dr. Neo Cortex. Beide superschurken zijn, net als de andere Skylanders Sensei  karakters, volledig speelbare toys. Bovendien komt Kaos exclusief* gratis beschikbaar als je een Skylanders Imaginators starter pack als pre-order of bij lancering aanschaft.

Vandaag nemen de schurken van Skylands de macht op Gamescom in handen. Speciaal voor de fans wordt bovendien een Crash Bandicoot® level onthuld: Thumpin’ Wumpa Islands.

“Vanaf het moment dat we de eerste tekeningen kregen van jonge fans wisten we dat Skylanders zo uniek was dat het de fantasie van kinderen prikkelt. Met de eigen personages die ze nu in Skylanders Imaginators’ kunnen creëren hebben de spelers de macht. We kunnen niet wachten op de Skylanders die onze fans tot leven gaan wekken,” zegt Paul Reiche, directeur en medeoprichter van Toys For Bob. “Skylanders die door fans worden gemaakt heten Imaginators en zij voegen zich bij de andere Sensei karakters, onder wie zich ook schurken bevinden die zich hebben bekeerd en nu voor de goede zaak vechten.”

Toen Kaos de kracht van breinmagie ontdekte en zo Doomlanders creëerde, produceerde hij bij zijn eerste de beste creatie een kloon van zichzelf. Hij dacht dat niemand in het universum, en zeker de Skylanders niet, tegen meer dan één Kaos bestand zou zijn. En dus liet hij zijn kloon los in de hoop om zo Skylands over te nemen. Maar tot Kaos’ verrassing wilde de kloon de overwinning voor zichzelf. Het gevolg? Het alter ego van Kaos keert zich nu tegen zijn geestelijk vader. Zo helpt hij de Skylanders in hun pogingen om de echte Kaos een lesje te leren.

Skylanders Imaginators is voor fans van Crash Bandicoot een feest van herkenning. Want in het level Thumpin’ Wumpa Islands draait het om nostalgische CrashTM gameplay. Het level bevat speciale Crash Zones die de klassieke boulder chases uit de oorspronkelijk games helemaal terug brengen. Net als op alle andere Skylanders levels wemelt het er van de geheimen en verborgen gebieden. Zo worden Crash’ kenmerkende skills om altijd en overal goodies te vinden optimaal aangeboord. Zie het als een eerbetoon voor de 20e verjaardag van dit iconische personage. Zijn level zit vol met TNT boxes, krabben, gevaren, tempelruïnes, Wumpa Fruit, exploderende vaten en nog veel meer elementen uit de oorspronkelijke Crash. Maar dit keer gebeurt het allemaal in een uitbundige mix met Skylanders.

Schermafbeelding 2016-08-15 om 12.09.44

In de game heeft een “Synchronization Celebration” Skylands op één lijn gezet met Wumpa Islands. Nadat ze zijn gearriveerd ontdekken Spyro en Mags dat Dr. Neo Cortex (stem van Lex Lang) een verschrikkelijke machine heeft gecreëerd om zo een feest vol muziek en dans te verpesten met zijn kwaadaardige plannen. Zodra de machine haperingen vertoont, gebeurt er iets wat het hele feest op zijn kop zet. Crash (stem van Jess Harnell) slaat de handen ineen met de Skylanders én met zijn oude vijand Neo Cortex om het feest te redden. Hij moet wel, want anders worden de Wumpa Islands weggevaagd…

“Je kunt Crash Bandicoot niet als gast in Skylanders uitnodigen zonder dat je zijn aartsvijand Dr. Neo Cortex ook op bezoek krijgt,” zegt Jen Oneal, Studio Head bij Vicarious Visions. “We hebben ons best gedaan om het beste van Skylanders met het beste van Crash te verenigen in één episch avontuur. We willen niet veel zeggen, maar reken erop dat je als speler plezier gaat beleven aan de manier waarop de oorspronkelijke Crash games eer wordt bewezen in een level dat uit elkaar barst van de muziek én de springstoffen. Voor fans van Crash gaat dit aanvoelen als een reünie in de oude vertrouwde wereld van Crash Bandicoot, alleen dan in 1080p.”

Schermafbeelding 2016-08-15 om 12.09.58

Het Thumpin’ Wumpa Islands level is beschikbaar voor Playstation bij aanschaf van de Skylanders Imaginators Starter Pack met Crash Bandicoot. Het level is voor alle andere platforms verkrijgbaar via de aanschaf van Skylanders Imaginators Thumpin’ Wumpa Islands Adventure Pack. Het Skylanders Imaginators Thumpin’ Wumpa Islands Adventure pack bevat Crash Bandicoot en Dr. Neo Cortex als volledig speelbare toys.

Last but not least, Poortmeesters krijgen snel de kans om Imaginite verassingskistjes te verzamelen. Zo kun je allerlei extra’s in handen krijgen, zoals gear, wapens en onderdelen om je eigen Imaginator personages mee samen te stellen.

In Skylanders Imaginators kun je als speler je fantasie de vrije loop laten en zo je eigen Skylander ontwikkelen. Als Poortmeester maak je gebruik van alle mogelijkheden die de game biedt. Jij bepaalt uiterlijk, krachten, vaardigheden, namen, catchphrases, tunes en nog veel meer, om zo de Skylanders van je dromen te maken.

Skylanders Imaginators is ontwikkeld door Toys For Bob en ondersteunt alle 300+ Skylanders uit de eerdere games.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x