Home Gaming Skylanders Academy – Officiële Trailer – Netflix

Skylanders Academy – Officiële Trailer – Netflix

by Mark van Truijen

Activision Blizzard, Inc. deelt met veel plezier de nieuwe trailer voor de tekenfilmserie Skylanders Academy, dieop vrijdag 28 oktober in première gaat, exclusief op Netflix. Skylanders Academy is een Nexflix original-serie voor kinderen en de eerste tv-productie van Activision Blizzard Studios.


Skylanders Academy
is gebaseerd op Skylanders, de recordbrekende videogame franchise van Activision Blizzard, en volgt de heldhaftige avonturen van Spyro, Eruptor, Stealth Elf, Jet-Vac en Pop Fizz terwijl ze het kwaad bestrijden in het uitgestrekte Skylands-universum. De serie belooft kinderen van alle leeftijden aan de buis gekluisterd te houden.


De serie wordtgemaakt onder leiding van showrunner Eric Rogers (Futurama) en kent de stemmen van Justin Long (DodgeBall) als Spyro; Ashley Tisdale (High School Musical) als Stealth Elf; Jonathan Banks (Breaking Bad) als Eruptor en Norm MacDonald (Saturday Night Live) als Glumshanks. Andere meewerkende stemacteurs zijn Susan Sarandon, Daniel Wu, Bobcat Goldthwait, The Diamond Minecart, Parker Posey, James Hetfield, Catherine O’Hara, Chris Diamantopoulos, Harland Williams, en meer.


Uitvoerende producers van de serie zijn naast Activision Blizzard Studio’s Co-Presidents Stacey Sher en Nick van Dyk, ook Activision Blizzards CEO Bobby Kotick en Sander Schwartz, de Emmy award-winnende producer van tekenfilmhits als The Batman en The Aquabats! Super Show!. Skylanders Academy wordt geanimeerd door de internationaal geroemde TeamTO-studio in Frankrijk.

Netflix-leden van over de hele wereld kunnen vanaf dit najaar genieten van de onvervalste Skylander-avonturen en -humor. Seizoen 1 verschijnt 28 oktober, exclusief op Netflix. Seizoen 2 volgt eind 2017.

De nieuwste Skylanders-game, Skylanders Imaginators, moedigt spelers aan om hun verbeelding de vrije loop te laten en hun eigen Skylanders te ontwerpen. Deze game is verkrijgbaar vanaf 14 oktober 2016.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x