Home Gadgets Simyo opnieuw uitgeroepen tot beste Nederlandse prepaid provider

Simyo opnieuw uitgeroepen tot beste Nederlandse prepaid provider

by Mark van Truijen

Yes! PrepaidSimkaart.net vindt Simyo de beste Prepaid provider van 2015. We winnen deze award voor de derde keer op rij. Wat ons betreft een mooi moment om de champagne te ontkurken. Want een échte hattrick, die zie je niet zo vaak!

Over de beste Prepaid provider award

Simyo onderzoektHet is de derde keer dat PrepaidSimkaart.net de award voor beste Prepaid provider uitreikt. Deze website is het grootste Prepaid portaal van Nederland. Prepaidsimkaart.net reikt de award elk jaar in februari uit en deze prijs heeft betrekking op het jaar daarvoor. Nu Simyo deze award opnieuw heeft gewonnen, mogen we onszelf de beste Prepaid provider noemen van 2013, 2014 én 2015. Daar zijn we ontzettend blij mee!

Om de winnaar te bepalen, hanteerde PrepaidSimkaart.net 22 toetsingscriteria. Dit zijn er drie meer dan vorig jaar. Eén van de nieuwe toetsingscriteria is ‘de stem van de consument zelf’. Uiteraard wordt elke provider ook getoetst op criteria als tarieven, mogelijkheden met Prepaid internet en klantenservice.

Uitslag beste Prepaid provider

Hieronder zie je de vijf beste Prepaid providers van Nederland van 2015.

  1. Simyo
  2. KPN
  3. Vodafone
  4. Bliep
  5. Telfort

Publiek vindt Simyo ook beste Prepaid provider

Simyo Prepaid verschilSimyo is ook volgens de bezoekers van PrepaidSimkaart.net de beste Prepaid provider. In totaal brachten 1216 klanten hun stem uit. Simyo ontving de meeste stemmen. Ook hier eindigen KPN en Vodafone als tweede en derde. Dat de consument Simyo óók de beste vindt, maakt ons natuurlijk extra trots!

Winnen award ‘mooie beloning voor alle Simyo medewerkers’

Simyo bekerVorig jaar was het ons doel om deze award ook dit jaar weer te winnen”, vertelt Bart Versteijlen, de General Manager van Simyo. “Natuurlijk zijn we heel blij en trots dat ons dit is gelukt. We werken er hard voor en vinden het een eer dat we onszelf opnieuw de beste Prepaid provider van Nederland mogen noemen. Zeker omdat dit jaar de consument voor het eerst zijn stem mocht uitbrengen. Dit is een mooie beloning voor alle Simyo-medewerkers. Zij werken elke dag heel hard om ervoor te zorgen dat Simyo de beste Prepaid provider blijft.”

Over Prepaid van Simyo

Simyo opwaarderen prepaidMet Prepaid van Simyo kun je mobiel bellen en internetten. Naast Prepaid beltegoed biedt Simyo Prepaid internetbundels aan. Via Mijn Simyo en de Mijn Simyo app hou je je verbruik nauwkeurig in de gaten. Zo weet je altijd hoeveel minuten en MB’s je nog overhebt.

Bron: Simyo.nl

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x