Home Gaming Sierra kondigt wereldwijde lancering van King’s Quest Chapter 3: Once Upon a Climb aan

Sierra kondigt wereldwijde lancering van King’s Quest Chapter 3: Once Upon a Climb aan

by Sven

Sierra™ heeft vandaag laten weten dat King’s Quest™ – Chapter 3: Once Upon a Climb, de volgende aflevering van de nieuwe King’s Quest, op 26 april wereldwijd wordt gelanceerd op PlayStation®4, PlayStation®3, Xbox One, Xbox 360 en Windows PC via Steam.

King’s Quest – Chapter 3: Once Upon a Climb is een romantisch komedie-avontuur met een belangrijke rol voor een personages dat vanaf het prille begin van de serie geliefd is. King Graham’s vrouw en Gwendolyn’s grootmoeder, Queen Valanice, maakt namelijk haar opwachting. Fans van het eerste uur mogen denken te weten hoe Graham zijn toekomstige bruid redde uit de toren van de gemene heks Hagatha, maar de waarheid achter de legende blijkt toch flink wat gecompliceerder!

De ontwikkelaars van The Odd Gentlemen hebben bij de creatie van de nieuwe King’s Quest terug gegrepen op de klassieke spirit waarmee de tijdloze game meer dan  30 jaar geleden de wereld veroverde. Ook nu draait het om humor en verwondering. De oudere King Graham kijkt samen met zijn nieuwsgierige kleinkind Gwendolyn terug op zijn leven vol daadkracht en durf. Zo ervaar je als speler uit de eerste hand hoe het was tijdens zijn lange heerschappij. Al die verhalen die zo lang onverteld zijn gebleven komen in de nieuwe King’s Quest voorbij in vijf chapters, die stuk voor stuk even meeslepend als innemend zijn.

King’s Quest: The Complete Collection (een bundel* met alle vijf de chapters en als bonus een speelbare epiloog) en de King’s Quest Season Pass (een bundel* met de Chapters 2-5) zijn nu verkrijgbaar via de PlayStation®Store, Xbox Games Store en Steam. De voorgaande vertellingen – King’s Quest – Chapter 1: A Knight to Remember en King’s Quest – Chapter 2: Rubble Without a Cause – zijn ook los beschikbaar .

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x