Home Gaming SHERLOCK HOLMES: THE DEVIL’S DAUGHTER neemt je mee in een nieuwe trailer

SHERLOCK HOLMES: THE DEVIL’S DAUGHTER neemt je mee in een nieuwe trailer

by Mark van Truijen

Bigben Interactive, uitgever en distributeur van videogames, en de ontwikkelingsstudio Frogwares kondigen vandaag met trots de mystieke teasertrailer aan voor Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter, de adventure die op 27 mei wordt uitgebracht voor de PlayStation®4, Xbox One en pc. 

“Wat bracht de jonge Katelyn naar 221B Baker Street? Heeft ze de duistere waarheid over haar familie ontdekt? Wie is de charmante helderziende die op 221C is komen wonen? Is er ruimte voor seances en occulte rituelen in het bastion van logica en rationalisme?” Voor het eerst in de geschiedenis van zijn prestigieuze loopbaan moet de meest illustere rechercheur ter wereld er alles aan doen om een geheim te bewaren, in plaats van te onthullen…

 Deze filmische trailer genaamd ‘A Mystic Trip’ is gemaakt door het productiehuis UNIT Image, dat talloze prijzen heeft gekregen voor de perfectie van hun CGI-films en trailers.

Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter, het achtste deel in de gameserie van Frogwares, is een unieke adventure die verkenning, onderzoek en actie combineert voor een adembenemende en fantastische spelervaring. Je speelt als de meesterdetective zelf, die tegen zijn wil in een fantastisch avontuur boordevol intense actiescènes wordt gestort, voor een interactieve gebruikerservaring die realistischer is dan ooit. De mysteries volgen elkaar op, de aanwijzingen worden steeds talrijker, paden kruisen, hypotheses spreken elkaar tegen… Kun jij Sherlock Holmes naar de ongelooflijke laatste openbaring leiden?

 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x