Home Gaming Shaq Fu: A Legend Reborn knalt de winkels in met spectaculaire nieuwe launch trailer!

Shaq Fu: A Legend Reborn knalt de winkels in met spectaculaire nieuwe launch trailer!

by Sven

Mindscape, Saber Interactive en Wired Productions lanceren vandaag Shaq Fu: A Legend Reborn met een knallende nieuwe launch trailer! Iedereen die de game in huis haalt, krijgt later deze maand bovendien een presidentiële verrassing met een bonus DLC.

Shaq Fu: A Legend Reborn is een sequel op het in 1994 verschenen Shaq Fu, een vechtspel met Shaquille O’Neal in de hoofdrol. In Shaq Fu: A Legend Reborn keert de basketballegende terug en neemt hij het op tegen demonische celebrities om wraak te nemen en alsnog een waardige plek te claimen in de videogamegeschiedenis. Sla vijanden neer met verwoestende combo’s en maai om je heen met een hilarisch arsenaal aan wapens en power-ups in een avontuur vol humor en keiharde actie. Natuurlijk spreekt Shaquille zelf de stem in van het hoofdpersonage!

Later deze maand wordt een bonus DLC uitgebracht voor Shaq Fu: A Legend Reborn. Verwacht een presidentiële verrassing met een compleet nieuw avontuur en extra uren speelplezier!

Shaq Fu: A Legend Reborn is vanaf nu verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC en heeft een adviesprijs van €34,99 voor PlayStation 4, Xbox One en PC en €39,99 voor de Nintendo Switch.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x