Home GamingAndroid SEVEN KNIGHTS 2 begint zijn avontuur op 10 november

SEVEN KNIGHTS 2 begint zijn avontuur op 10 november

by Jos Vis

Netmarble brengt zijn langverwachte mobiele RPG Seven Knights 2 op 10 november naar spelers over de hele wereld. Om een ​​vroege indruk van de actie te geven, is er nu een teaservideo beschikbaar op het officiële YouTube-kanaal van de game.

Spelers kunnen bij de lancering uitkijken naar een verscheidenheid aan spannende functies, waaronder een breed scala aan helden, uitdagende eindbaasgevechten en een meeslepend verhaal:

  • Collectible, Charismatic Heroes: met geheel nieuwe gezichten en die bekend van Seven Knights, zullen 46 karakters beschikbaar zijn om te verzamelen bij de lancering.
  • Uitdagende bazen: spelers nemen deel aan eindbaasgevechten die zowel hun strategie als tactiek op de proef stellen. In deze RPG met verbluffende beelden moeten spelers gebruik maken van verschillende heldencomposities, formaties en huisdieren, terwijl ze tegelijkertijd vier helden in realtime besturen.
  • Diep, meeslepend verhaal: spelers kunnen verdwalen in de wereld van Seven Knights 2 met zijn filmische verhaal, met twee uur aan hoogwaardige tussenfilmpjes en prachtige graphics, mogelijk gemaakt door Unreal Engine 4.

De game zal wereldwijd beschikbaar zijn via de App Store en Google Play. Seven Knights 2 is nu tot 9 november beschikbaar voor pre-registratie via de officiële site, waar spelers onder andere een huisdier in beperkte oplage ‘Poori’ kunnen ontvangen.

Met 60 miljoen downloads wereldwijd heeft Seven Knights al veel spelers geboeid als de originele en langlopende mobiele RPG van Netmarble. Seven Knights 2 is een meer dan waardig vervolg gebleken, met groot succes op de Koreaanse markt – de game staat op nummer 1 in de App Store en op nummer 2 op Google Play na de lancering in november 2020.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x