Home Gaming Serial Cleaner is aangekondigd!

Serial Cleaner is aangekondigd!

by Sven

Vandaag kregen wij een announcement trailer in onze mailbox omtrent een nieuwe game, Serial Cleaner. Op het moment van spreken zijn de platformen nog niet aangekondigd, maar de eerste details zijn wel verschenen en ook de announcement trailer. Check de trailer hierboven en meer info hieronder!

De protagonist is een professionele opruimer, die crime scenes opruimt door lichamen op te ruimen, bloedvlekken weg te poetsen, moord wapens te verdoezelen en ook ander bewijs te vernietigen. Hij doet dit werk zonder vragen te stellen en werkt voor de mafia, maar ook voor normale mensen die perongeluk iemand vermoorden. Het verhaal gaat over een copycat moordenaar, die moordt op een manier waarop de media groots op reageert.

Serial Cleaner is een dynamische stealth game, waarin je dus moet sluipen en niet gezien moet worden als je bezig bent met het opruimen van bewijsmateriaal. Als je gepakt wordt en je wordt ondervraagt kan dat slechte gevolgen hebben voor je reputatie. De game gebruikt ook Real-World date om de levels aan te passen aan de huidige tijd waarin jij speelt, dus is het 2 uur bij jou, is het ook 2 uur in de game.

Er is nog geen releasedatum voor Serial Cleaner en er zijn ook nog geen platformen aangekondigd.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x