Home Gaming SEGA werkt samen met Anti Social Social Club voor Like a Dragon -streetwearcollectie

SEGA werkt samen met Anti Social Social Club voor Like a Dragon -streetwearcollectie

by Mark van Truijen

SEGA, een wereldwijde marktleider op het gebied van interactief entertainment, heeft een modesamenwerking aangekondigd met het wereldwijde streetwearmerk Anti Social Social Club. De collectie betoont eer aan de iconische Like a Dragon™-gameserie van SEGA en Ryu Ga Gotoku Studio en het nieuwste deel, Like a Dragon: Infinite Wealth™. De collectie wordt uitgebracht op 2 maart 2024 om 17:00 uur in de online store van Anti Social Social Club.
 
De volledige campagne en productafbeeldingen voor de campagne zijn hier te vinden.
 
De collectie is geïnspireerd door de gamepersonages Kazuma Kiryu en Ichiban Kasuga en is een unieke samenwerking voor Like a Dragon en de ontwikkelaar Ryu Ga Gotoku Studio. Ryu Ga Gotoku Studio heeft nog nooit eerder samengewerkt met het label Anti Social Social Club om de iconische ontwerpen en personages tot leven te brengen.
 
Like a Dragon, voorheen Yakuza, is een van de iconische franchises in het IP-portfolio van SEGA en wordt geleid door de bekwame ontwikkelaars van Ryu Ga Gotoku Studio. Het nieuwste deel in deze serie is Like a Dragon: Infinite Wealth, dat lovende kritieken heeft geoogst en de snelst verkopende game in de franchise is, met 1 miljoen verscheepte exemplaren wereldwijd in een week sinds de lancering op 26 januari 2024. Like a Dragon: Infinite Wealth speelt zich af in de diverse en levendige landschappen van een fictief Honolulu in Hawaï en biedt een frisse omgeving voor spelers, gekenmerkt door een mix van zonnige stranden en een bruisend stadsleven.
 
Like a Dragon heeft altijd de grenzen opgezocht van echte en virtuele samenwerkingen en deze collectie met Anti Social Social Club is een authentieke uiting van innovatie en creativiteit op beide gebieden”, aldus SEGA of America.
 
De samenwerking betekent ook een belangrijke investering in de Japanse modemarkt voor Anti Social Social Club. Met deze samenwerking sluit Anti Social Social Club een capsulecollectie af die op maat gemaakt is voor haar toegewijde fans over de hele wereld.
 
“Anti Social Social Club en Like a Dragon delen een gemeenschappelijke klant en community, en we zijn er trots op dat we hen een unieke modesamenwerking met SEGA en RGG Studio kunnen bieden,” aldus het merk. “Zoals alle games in de Like a Dragon-serie barst Infinite Wealth van de energie en persoonlijkheid. Het tempo en ritme van het leven in de fictieve stedelijke omgevingen van Like a Dragon doen denken aan de sfeer van het leven in een stad. Veel van het ethos van de game komt overeen met waar Anti Social Social Club en de streetwear-community voor staan. Onze collectie met Infinite Wealth is geen merchandise: het is een must-have uitbreiding van de iconische game en personages in onze wereld.”
 
De collectie, met prijzen tussen de 25 en 99 dollar, bevat hoodies, T-shirts en button-downs, maar ook accessoires zoals bandana’s en mutsen.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x