That's Gaming
Populairste
Categorieën
SOCIAL:
Gecategoriseerd onder Gaming, Trailer, Xbox 360, Xbox One

SEGA MEGA DRIVE CLASSICS KOMT NAAR PLAYSTATION 4 EN XBOX ONE!

SEGA® Europe Ltd. heeft spannend nieuws voor retro-SEGA-fans: SEGA® Mega Drive Classics™ verschijnt 29 mei 2018 voor PlayStation® 4 en Xbox® One, zowel fysiek als digitaal.
De verzameling bevat een dikke 50 retro-klassiekers in alle genres: arcade-actie, schietspellen, knokspellen, puzzels, oude favorieten en verborgen pareltjes. Geniet meer dan ooit van deze games dankzij een schat aan moderne functies, waaronder online-multiplayer, achievements, mirror modes, een rewind-optie en save-functies. Zo kunnen zowel oude als nieuwe spelers volop plezier beleven aan deze klassiekers. Ga naar de productpagina voor meer details: www.megadriveclassics.com.  

De fysieke editie komt binnenkort bij bepaalde winkels beschikbaar als pre-order. De game wordt geleverd inclusief een dubbelzijdige poster van Golden Axe™ en Streets of Rage™. Deze zijn identiek aan de posters die je ziet in de hub die spelers toegang biedt tot hun complete verzameling en is vormgegeven als de slaapkamer van een gamer uit de jaren ’90. Binnenkort verschijnt informatie over het pre-orderen van de digitale versie.

Alsof dat nog niet genoeg goed nieuws was voor retrofans, krijgen spelers van SEGA Mega Drive Classics op Steam tegelijk met de release voor consoles gratis een grote update met nieuwe functies, zodat deze overeenkomen met die van de console-versie.

We zijn los, Check ons!!
WE ZIJN MOMENTEEL OFFLINE