Home Gaming SEGA gaat op reis naar Angel Island met gloednieuwe remixes van Sonic Mania Adventures!

SEGA gaat op reis naar Angel Island met gloednieuwe remixes van Sonic Mania Adventures!

by Pim, Sel

Pak je koptelefoon er snel bij, Sonic fans! Vandaag heeft SEGA plannen aangekondigd om gloednieuwe remixes van geselecteerde nummers uit de populaire geanimeerde webserie, Sonic Mania Adventures, uit te brengen. Bezoek Angel Island en beleef opnieuw de missie van Sonic om de kwaadaardige Doctor Eggman te slim af te zijn met vernieuwde tracks uit de iconische Sonic-serie van componisten Jun Senoue en Tee Lopes. 

De remixes bevatten het iconische sonnet “Big Arms”, dat speelt tijdens het legendarische laatste bossgevecht in Sonic 3, evenals meer recente nummers, waaronder het titelthema van Sonic Mania. Het duo zal in totaal vier tracks uitbrengen en Tee Lopes een vijfde, die allemaal exclusief op het officiële YouTube kanaal en social media-pagina’s van Sonic the Hedgehog verschijnen. 

Ga nu naar het officiële Sonic the Hedgehog YouTube kanaal om het eerste nieuwe nummer, ‘Big Arms’, te beluisteren. 

Fans kunnen meer high-energy muzieknummers horen van Jun Senoue en Tee Lopes in de komende race-ervaring, Team Sonic Racing. Team Sonic Racing is ontwikkeld door de bekroonde studio Sumo en is de ultieme arcade ervaring met een snelle competitieve racestijl, met je favoriete personages en omgevingen van het hele Sonic Universe. Race samen en win in de online multiplayer- of lokale coöpmodus met behulp van de dynamische teammechanica en voertuig-aanpassingsfuncties om als eerste over de finish line te racen. Team Sonic Racing zal zowel fysiek als digitaal op 21 mei 2019 op Sony PlayStation®4, Microsoft Xbox® One en Nintendo Switch™ verschijnen, met een digitale release op PC. 

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: