Home Gaming Life is Strange 2 episode 2 is nu verkrijgbaar

Life is Strange 2 episode 2 is nu verkrijgbaar

by Pim, Sel

SQUARE ENIX® maakt met trots bekend dat Life is Strange™ 2 Episode 2: ‘Rules’, het volgende deel in de hooggeprezen en bekroonde franchise, nu verkrijgbaar is. Dit tweede deel in het gloednieuwe, vijfdelige seizoen van Life is Strange 2 van Square Enix External Studios en DONTNOD Entertainment, is nu verkrijgbaar voor de XBOX ONE®, het alles-in-één games-en-entertainmentsysteem van Microsoft, het PlayStation®4-computerentertainmentsysteem en Windows-pc.

Episode 2 begint een paar maanden na de gebeurtenissen in de eerste aflevering. Na een tragisch ongeluk in Seattle en de manifestatie van een vreemde, bovennatuurlijke kracht slaan de broers Sean en Daniel Diaz op de vlucht voor de politie. De reis is lang – het verhaal van Life is Strange 2 speelt zich af in de loop van een in-game jaar, waarin de twee proberen vanuit de VS naar Mexico te reizen.

Naarmate Daniel meer vertrouwd raakt met zijn bovennatuurlijke vermogens, worden die steeds bepalender voor het verhaal van Episode 2. Daniel moet leren zijn kracht onder controle te houden, en zijn vermogens verborgen houden voor een wereld die ze niet zou begrijpen. Daarbij laten ze zich leiden door een aantal regels die ze zichzelf hebben gesteld. Nooit in het openbaar. Praat er nooit over. Vlucht als er gevaar dreigt.

Lukt het Daniel om de waarheid te verbergen voor de mensen om hen heen? Zal de verleiding om de immense kracht in hem te ontdekken te groot blijken? En houdt hij zich nog aan de regels als er gevaar dreigt?

“Een van de hoofdthema’s van Life is Strange 2 is volwassen worden en de regels die je soms moet volgen, of breken, wanneer je op de vlucht bent, zoals Sean en Daniel dat zijn. In deze aflevering, wordt ‘de kracht’ een zeer interessant element voor de broers om mee te dealen. We kunnen niet wachten tot spelers kennismaken met de nieuwe omgevingen en de personages die de broers in deze aflevering ontmoeten,” aldus Michel Koch en Raoul Barbet, co-creators van Directors of Life is Strange 2. “En natuurlijk geven we spelers heel graag de kans om opnieuw kennis te maken met Chris, ons geliefde personage uit The Awesome Adventures of Captain Spirit. We adviseren fans met nadruk om deze demo voorafgaand aan Episode 2 te spelen, omdat de ervaring dan nóg leuker wordt. En: hij is gratis!”

Captain Spirit verscheen eerder in The Awesome Adventures of Captain Spirit, een 100% gratis, verhalende adventure-demo voor XBOX ONE, PlayStation 4 en Windows-pc, en hij keert terug in Episode 2 van Life is Strange 2. Wanneer ze beschutting zoeken tegen de winterkou, ontmoeten Sean en Daniel hun buurjongen Chris Eriksen en zijn superhelden-identiteit, Captain Spirit. Episode 2 reageert op de opgeslagen gegevens van Captain Spirit: acties die zijn gekozen in Captain Spirit, hebben gevolgen in Episode 2.

“The Awesome Adventures of Captain Spirit is een hoogtepunt in onze portfolio. We zijn allemaal zeer gesteld op Chris en zijn verhaal, en daarom brengen we hem met veel plezier terug in Episode 2,” zegt Jon Brooke, co-studiohoofd bij Square Enix External Studios. “Episode 2 van Life is Strange 2 is een essentieel moment in dit verhaal en het seizoen wordt hierna alleen nog maar spannender.”

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: