Home Gaming Screamride

Screamride

by Jeffrey van den Bogaart

Vandaag is screamride te vinden in de winkels van amerika. Wij moeten nog even wachten vrijdag 6 maart komt screamride uit in europa.
Screamride is de nieuwe opvolger van rollercoaster tycoon. In Screamride gaat het erom dat je een achtbaan maakt dat de passagiers laat gillen van angst of plezier. Hoe meer ze gillen hoe meer punten je verdient je kunt ook bonus punten verdienen door bv het ontwijken van obstakels die je op je baan tegen komt en dat dat doe je door op 2 wielen langs de obstakels te razen. Het is makkelijker gezegd dan gedaan door de tijdslimiet die je hebt wordt het allemaal toch lastig. Screamride heeft meer dan 50 levels en drie speltypen:.Engineer, ScreamRider en Demolition Expert.

scream ride domolition

In engineering-modus kunnen spelers bouwen aan hun eigen achtbaan en ze kunnen het aanpassen naar eigen stijl zo heb je thrill rides en extreme ontwerpen met rekwisieten, stukken landschap, amusement parken en omgevingen tot je beschikking.
In de Screamrider modus kunnen spelers de controle over de coaster overnemen die je zelf heb gecreëerd. Test ze test het uiterste uit.
In de demolition expert mode zijn alle onderdelen van de achtbaan vernietigbaar door het slopen van omgevingen en objecten verdien je punten. Het verwijderen van een enkel deel van je coaster heeft al een verwoestende effect. Vernietig bv de glazen van gebouwen of laat hele gebouwen neer storten.Een goed geplaatste coaster vernietigt al een wolkenkrabber.

Screen_Shot

Hoewel screamride niet over een multiplayer beschikt heeft het wel een online leaderboard zo kun je toch bijhouden wie er net boven jou staat op de ranglijst.

Related Posts

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x
%d bloggers liken dit: